AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-3-3

02

(0-0)

Yleisöä 794

SJK
4-3-3
vko.15 // 14.4.2018

Ennakko: TPS-SJK

Ennakko: TPS-SJK

SJK matkustaa TPS:n vieraaksi Valkeakosken Tehtaan kentälle. Ottelu pelataan Valkeakoskella, koska Veritas Stadionin nurmea ei ole saatu vielä pelikuntoon.

SJK:n avausottelu PS Kemiä vastaan jätti toivomisen varaa ja nyt lähdetään ainakin siitä, että maaleja pitää pystyä tekemään.

- Jalkapallo-ottelu on aika haastavaa voittaa, jos et laita palloja verkkoon. Ei me nyt ihan koko viikkoa olla kuitenkaan käyty tässä valmistumisessa pelkästään maalintekoharjoituksiin ja maalien tekemiseen. Kokonaisuutena tottakai. Analysoitiin Kemi-peli ja sieltä haettiin parannuskohtia meidän pelaamiseen, että millä tavalla me edetään kohti TPS:aa, kertoo SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen ja odottaa joukkueeltaan enemmän tehoja sunnuntaina.

- Tehtaan kenttä on perinteinen stadion. Siellä on miellyttävä ympäristö ja kivat katsomot, tottakai se on harmillista, että ei pelata jommankumman kotistadionilla, mutta ei voida olosuhteille mitään ja Valkeakoskella pelataan, kommentoi Kautonen TPS:n varastadionilla pelaamista.

TPS:n kausi alkoi niin ikään tappiolla, kun joukkue kovasta loppukiristä huolimatta kärsi 2-3-tappion FC Lahden vieraana.

- Uskon että pystymme vastaamaan SJK:lle. Meille tämä on siinä mielessä uutta, että joudumme opiskelemaan taas vastustajaa. SJK:lla on uusi valmennus ja muuta. Eiköhän meilläkin siellä sauma kuitenkin ole, TPS-luotsi Mika Laurikainen totesi.

Elias Ahde on TPS:lta sivussa SJK-vuokrasopimuksen myötä, mutta muuten Laurikainen pääsee valitsemaan täydestä miehistöstä kokoonpanonsa.

SJK:lla oli toiveissa, että Billy Ions saataisiin huhtikuun alkupuolella takaisin mukaan joukkueen rinkiin. Ions on jo ollut mukana harjoituksissa, mutta hänen oman arvionsa mukaan menee ainakin lähemmäs kuun loppua tai jopa kuun vaihteeseen, kunnes hänet nähdään taas kentällä. Ionsin lisäksi sivussa on varmuudella ainoastaan Obed Malolo, joka pääsi liikkumaan ensimmäistä kertaa ilman keppien apua tällä viikolla. Malolo on sivussa arviolta loppukesään.

Ottelu on mukana myös Veikkauksen sunnuntain SuperMonivedossa.

TPS-SJK sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Tehtaan Kentällä Valkeakoskella. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Ottelu on myös osa kauden ensimmäistä Nelosen Futiskierros-lähetysstä, joka alkaa kello 14.50. Ruudun puolella studio-osuus alkaa jo kello 14.30.

Lähde: TPS TV, SJK:n verkkosivut