AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
SJK
4-3-3

01

(0-0)

Yleisöä 1694

PS Kemi
4-5-1
vko.14 // 6.4.2018

Ennakko: SJK-PS Kemi

Ennakko: SJK-PS Kemi

SJK:n viides Veikkausliigakausi alkaa kotiottelulla, kun se saa OmaSp Stadionilla vastaansa PS Kemin.

- Sarja alkaa taas, sanotaanko vihdoin ja viimein tämän meidän valmistavan talven jälkeen. Erittäin mielenkiintoista tietenkin kohdata Kemi. Vastassa on fyysinen joukkue, johon on tullut vielä muutamia pelaajia aivan kauden kynnyksellä. Odottavaisin mielin tässä ollaan, kertoo SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen seuransa verkkosivuilla.

PS Kemi ja SJK eivät talvella ole kohdanneet, mutta viime vuosina joukkueet ovat kohdanneet Veikkausliigassa kuudesti ja cup-otteluissa kahdesti. SJK on voittanut niistä kuusi.

- Kemi on muutamissa viime otteluissaan yrittänyt pelata aiempaa syöttelevämmin alhaalta. Eli eivät ole ehkä ihan niin suoraviivaisesti ja nopeasti vetänyt isoa palloa kuin aikaisemmin. Mutta totta kai heillä on aina oikeus tehdä jotain erilaista taas lauantaina. Selkeästi kuitenkin aikaisempiin kausiin peilaten, he ovat syöttelevämpään suuntaan menossa, kuvailee Kautonen lauantain vastustajaa.

SJK saa lauantaina jalkeille kovan ryhmän, sillä vain pitkäaikaisloukkaantuneet Obed Malolo ja Billy Ions ovat sivussa.

PS Kemin leirissä liiga-avausta on jo tovi odoteltu rauhallisin mielin.

– Pitkän talven jälkeen päästään vihdoin pelaamaan liigaa. Seinäjoen hienolta stadionilta on kiva aloittaa kausi, toteaa PS Kemiä seuran jo kolmannella liigakaudella käskyttävä Jari Åhman seuransa sivuilla.

Åhmanin mukaan joukkue on valmis kauteen, vaikka vielä yksi uusi pelaaja onkin tulossa ryhmään.

– Isompia loukkaantumisia ei ole kuin yksi, Aleksi Isomäki on sivussa, mutta muut pelaajat ovat terveitä, Åhman painottaa.


SJK - PS Kemi lauantaina 7.4. kello 17.00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n verkkosivut, PS Kemin verkkosivut