AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
VPS
4-5-1

20

(1-0)

Yleisöä 2248

FC Inter
3-4-3
vko.14 // 6.4.2018

Ennakko: VPS-FC Inter

Ennakko: VPS-FC Inter

Veikkausliigakausi 2018 lähtee käyntiin Vaasasta, jossa toisistaan ottavat mittaa kello 15 alkavassa kamppailussa VPS ja FC Inter.

- Hyvät fiilikset on ja todella odottavat. Lauantaina maailma muuttuu jonkin verran, kun tietää, että kilpailu alkaa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen toteaa VPS TV:n haastattelussa.

FC Inter on jo selvittänyt tiensä Suomen Cupin finaaliin. Vaasassa on pantu merkille turkulaisten vahva vire.

- Vastaan tulee hyvä joukkue. Sanoisin, että se on yhtenäisempi kuin viime vuonna. Kunnioitan kyllä sitä, mitä he ovat tehneet. Se tuo meille ison haasteen, Vuorinen painottaa.

Kaksi viime kautta on Interillä mennyt penkin alle, joten nyt on turkulaisilla tasonnoston paikka.

- Kyllä meillä on myös näytettävää huomenna ja alkavalla kaudella. Haluamme näyttää, että pystymme jatkamaan harjoituskauden hyviä otteita myös Veikkausliigassa, toteaa päävalmentaja Fabrizio Piccareta Interin verkkosivuilla.

Inter-luotsin mukaan talvella menestystä tuonut perusta kantaa pitkälle myös koko kauden aikana.

- Meidän pitää pystyä ylläpitämään sama keskittyminen, työn taso, intohimo ja yhtenäisyys, mitkä veivät meidät jo Suomen Cupin loppuotteluun. Nuo elementit kantavat varmasti pitkälle, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa pitkäaikaispotilaat Niko Markkula ja Daniel Kamy. Kaksikosta jälkimmäisen odotetaan aloittavan harjoittelun silmävamman jälkeen ensi viikolla.


VPS - FC Inter Elisa Stadionilla lauantaina 7.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata kauden muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin suorana Ruudussa.

Lähde: VPS:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut