FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
SJK
4-5-1

50

(3-0)

Yleisöä 1432

FC Inter
4-3-3
vko.43 // 27.10.2017

Ennakko: SJK-FC Inter

Ennakko: SJK-FC Inter

SJK ja FC Inter päättävät Veikkausliigakauden 2017 osaltaan keskinäisessä kohtaamisessaan OmaSP Stadionilla lauantain päätöskierroksella.

Itse ottelussa ei varsinaisesti suurta panosta ole kummallakaan joukkueella, mutta molemmat haluavat ehdottomasti päättää kautensa voittoon. SJK voisi voitolla nousta vielä viidenneksi ja FC Inter voisi voitolla kaunistella sijoitustaan nousemalla kahdella pykälällä seitsemänneksi.

- Haluamme todellakin päättää kautemme kotiyleisön edessä voittoon. Kausi on ollut rankka meille kaikille, myös kannattajillemme, joten meidän tehtävämme on palauttaa hymy ihmisten huulille voiton muodossa lauantaina. Samalla ihmiset voivat paremmin mielin odotella taas uuden kauden alkua, vakuuttaa SJK:n vastuuvalmentajana toimiva Brian Page.

Pelikieltoja ei SJK:lla ole tähän otteluun, mutta loukkaantumisten vuoksi on sivussa pidempään jo loukkaantuneena olleet Matej Hradecky, Richie Dorman ja Marc Vales. Heidän lisäkseen Chema Antón on sivussa alaraajavamman vuoksi. Vahid Hambo loukkasi itseään hieman harjoituksissa ja hänen kohdallaan päätös pelaamisesta tehdään lähempänä ottelua.

Inter on juoksuttanut viimeisissä otteluissaan kentällä omia nuoria kasvattejaan. Piccareta lupaa heille peliaikaa myös huomenna.

- Nämä ovat hyviä otteluita nuorille pelaajille. He saavat näistä peleistä arvokasta kokemusta ensi kautta silmällä pitäen, sanoo PIccareta.

Kauden päättävä SJK ottelu on myös monelle tällä kaudella kentällä esiintyneelle pelaajalle viimeinen ottelu Inter-paidassa. Heille Piccareta haluaa sanoa kiitokset.

- Osa tämän kauden pelaajista ei jatka täällä ensi kaudella. Haluan sanoa heille tässä julkisesti kiitoksen joukkueen eteen tehdystä työstä ja uhrauksista. Jokaisen joukkueen jäsenen panos on ollut merkittävä. Toivon kaikille näille pelaajille menestystä tulevaisuuteen, päättää PIccareta.

Inter pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Pelikieltoja ei ole ja sivussa on ainoastaan pitkäaikaispotilas Niko Markkula.


SJK - FC Inter OmaSp Stadionilla lauantaina 28.10. kello 14. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.