AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

13

(0-3)

Yleisöä 1970

HJK
4-3-3
vko.42 // 19.10.2017

Ennakko: FC Inter-HJK

Ennakko: FC Inter-HJK

FC Inter isännöi HJK:ta perjantaina Turussa.

Inter pelaa perjantaina kauden viimeisen Veikkausliigan kotiottelunsa. Veritas Stadionilla pelattavaan otteluun vastaan saapuu tällä kaudella kotimaisia jalkapallokenttiä täydellisesti dominoinut HJK.

Inter ja HJK ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella siis jo kahdesti. Molemmat näistä otteluista ovat päättyneet 1-1 tasapeliin. Otteluista varsinkin kevään ottelu Helsingissä oli mieleenpainuva. Toinen jakso nimittäin pelattiin jäätävässä lumituiskussa.

Veritas Stadionille huomenna vastaan saapuva tuplamestari HJK on joukkueena Interin päävalmentajan Fabrizio Piccaretan mukaan huippuluokkaa. Omilta pelaajiltaan hän vaatii parasta.

- Ottelu on varmasti vaikea, sillä HJK:ta vastaan ei saa mitään ilmaiseksi. Jokaisen pelaajan pitää pystyä huomenna parhaaseen mahdolliseen suoritukseen, jotta pystymme haastamaan heidät, painottaa Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuu huomenna pelikiellon takia Lucas Garcia. Argentiinalaisen lisäksi sivussa on vain Niko Markkula. Kaikki muut pelaajat ovat valmennusjohdon käytettävissä ottelua varten.

Voitto viime pelissä FC Lahdesta oli HJK:lle jo yhdeksäs peräkkäinen. Voittoputken väliin mahtuu myös SJK:n kukistaminen Suomen Cupin loppuottelussa. Klubin vire on tosin kestänyt jo pitkään, sillä joukkue on jäänyt edellisestä 25 Veikkausliigan ottelustaan vain kertaalleen ilman pisteitä.

HJK on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista eikä lasaretista ole näillä näkymin tulossa apuja Turkuun, joten sivussa ovat Moshtagh Yaghoubi, Roni Peiponen, Ville Jalasto sekä Hannu Patronen. Lisäksi Klubi 04 pelaa lauantaina ratkaisevan nousukarsintaottelun Viikinkejä vastaan, mikä verottaa hieman myös HJK:n kokoonpanoa.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut