FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
FC Lahti
4-3-3

01

(0-1)

Yleisöä 2020

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.41 // 12.10.2017

IFK Mariehamn sai revanssinsa (FC Lahti-IFK Mariehamn 0-1)

IFK Mariehamn sai revanssinsa (FC Lahti-IFK Mariehamn 0-1)

IFK Mariehamn hävisi FC Lahdelle joukkueiden edellisen kohtaamisen peräti 6-2-lukemin. Tänään oli revanssin paikka ja ahvenanmaalaiset veivätkin Lahdesta 1-0-voiton Robin Sidin maalilla.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Vierailijat olivat vaarallisia erikoistilanteista ja pallo kävikin seitsemännellä minuutilla Lahden maalissa. Kristian Kojola ja Aleksei Kangaskolkka saivat kulmatilanteessa pallon verkon perukoille, mutta maali hylättiin paitsiona. Hetkeä myöhemmin Marko Simonovski paineisti hyvin IFK:n puolustusta pitkän pystysyötön päätteeksi. Kojola ja maalivahti Marc Nordqvist eivät olleet samalla aaltopituudella ja pallo oli vieriä IFK:n maaliin.

Hieman puolen tunnin pelin jälkeen Lahti pelasi nopean hyvän hyökkäyksen ja hyökkäyksen päätteeksi laitapuolustaja Hassan Sesay pääsi Nordqvistin kanssa nokikkain. Sesayn sijoitus lipui kuitenkin ohi IFK:n maalin. Tauolle siirryttiin maalittomassa tasapelissä.

Toisella jaksolla ei liiemmin paikoilla juhlittu. 20 minuuttia ennen loppua IFK katkaisi Lahden rakentelun ja iski nopeasti vastaiskulla. Lopulta Robin Sid pääsi yllättämään Santeri Pakkasen tarkalla takakulmasijoituksellaan.

FC Lahden kiri ei missään vaiheessa käynnistynyt kunnolla. Kentälle vaihdettu Henri Anier pääsi kokeilemaan muutamaan otteeseen tuloksetta. Topparina luutinut Paavo Voutilainen antoi muutaman loistavan pystysyötön, mutta todellisia maalipaikkoja ei Lahti luonut. Näin ollen IFK lähti ottelun jälkeen takaisin saarelle kolme pistettä rikkaampana.


HJK - FC Lahti Telia 5G Areenalla maanantaina 16.10. kello 18.30 ja JJK - IFK Mariehamn Harjun stadionilla maanantaina 16.10. kello 18.30 Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.