FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
VPS
4-5-1

22

(0-1)

Yleisöä 1480

FC Inter
4-3-3
vko.41 // 11.10.2017

Ennakko: VPS-FC Inter

Ennakko: VPS-FC Inter

VPS ja FC Inter taistelevat pisteistä sarjataulukon keskivälin koitoksessa torstaina Elisa Stadionilla.

Sekä Interin että VPS:n kaudet ovat menneet periaatteessa ihan samaa rataa. Kausi alkoi hyvin, mutta loppua kohti meno on hyytynyt. Tämän lisäksi Interin pelistä on puuttunut tasaisuus. Kahden peräkkäisen ottelun voittaminen on ollut ylitse pääsemätön este tällä kaudella.

Torstain kotijoukkue VPS:n edellinen voitto Veikkausliigassa on nimenomaan Interiä vastaan heinäkuulta. Tuon ottelun jälkeen vaasalaiset ovat tarponeet suossa. Kaikesta huolimatta Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta antaa tunnustusta VPS:lle.

- VPS pelaa mielestäni parasta jalkapalloa tässä sarjassa. Vaikka he eivät ole tuloksellisesti pelanneet viime aikoina hyvin, tuo heidän tapansa pelata varmasti menestystä seuralle pitkällä tähtäimellä, kehuu Piccareta huomista vastustajaa.

Inter on pelannut todella vuoristoratamaisen kauden. Interin pelit ovat olleet värikkäitä, myös VPS:aa vastaan.

– Interillä on hyviä hyviä hyökkääviä pelaajia, joilla on monilla vieläpä vankka Inter-tausta. Peli voi hyvinkin lähteä aaltoilemaan. Heillä on rohkea ja osittain avoin pelitapa ja silloin usein tapahtuu molemmissa päissä kenttää, VPS-luotsi Petri Vuorinen totesi.

VPS:n sairaslista näyttää huomista ajatellen paremmalta kuin aiemmin. Maaottelutauon aikana on ehditty hieman parannella kolhuja.

– Meillä on hieman isompi määrä pelaajia käytössä, oikeastaan Timi Lahti sekä Joonas Vahtera ovat vain varmuudella poissa vielä huomisesta ottelusta, Vuorinen kertoi ennakkopressissä.

Interin kokoonpanosta puuttuvat vammojen takia maalivahti Jere Koponen ja Niko Markkula, jota ei tällä kaudella kentällä enää nähdä.


VPS-FC Inter torstaina 12.10. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.


Lähde: VPS:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut