AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

21

(0-0)

Yleisöä 1274

SJK
4-4-2
vko.39 // 30.9.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-SJK

Ennakko: IFK Mariehamn-SJK

IFK Mariehamn ja SJK pyrkivät tiukasti kumpikin mukaan mitalitaisteluun keskinäisessä kohtaamisessa sunnuntaina Wiklöf Holding Arenalla.

Joukkueitten molemmat kohtaamiset aiemmin tällä kaudella ovat päättyneet pistejakoon ja myös sarjataulukossa joukkueet miehittävät peräkkäisiä sijoja. Kotietu on kuitenkin IFK:n puolella, sillä Grönvitt on kuluvalla kaudella ollut HJK:n jälkeen paras kotijoukkue.

SJK on kaksikon Brian Page – Toni Lehtinen johdolla saanut uutta ryhtiä peliinsä.

- Minun ja Tonin (Lehtinen) alaisuudessa olemme nyt pelanneet kolme ottelua Veikkausliigassa ilman tappiota, ja pidimme kahdessa viimeisimmässä ottelussa myös nollan. Toki edellisessä ottelussa meillä oli hieman tuuriakin, kun vastustaja tuhlasi paikkojaan, mutta joskus onneakin tarvitaan, kertoo SJK:n vastuuvalmentaja Page.

SJK lähtee sunnuntain otteluun selkeänä tavoitteena viedä peliä oman suunnitelmansa mukaan.

- Pyrimme nyt rakentamaan edellisen ottelun hyvän ensimmäisen puoliajan ja toisen puoliajan hyvän alun varaan. Yritämme olla kuitenkin vaarallisempia hyökkäysalueella ja yritämme hallita peliä Maarianhaminassa.

- Mielestäni meidän pelaajamme ovat sellaisia, että olemme parempi joukkue silloin, kun meillä on pallo, ja kun me hyökkäämme, toteaa Page.

IFK Mariehamnilta ovat varmuudella sivussa Robbin Sellin ja Rezgar Amani loukkaantumisten takia.

SJK:lta Johannes Laaksonen ja Marc Vales ovat sunnuntaina pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia. Suomen Cupin finaalissa kahdella kortilla ulosajetuksi joutunut Obed Malolo sen sijaan kärsi pois pelikieltonsa ja on käytettävissä tuorein jaloin IFK:ta vastaan.

Joel Mero ja Mehmet Hetemaj joutuivat tulemaan vaihtoon keskiviikkona loukkaantumisten vuoksi. Vielä ei ole täysin varmaa onko molemmat pelikunnossa, mutta erittäin todennäköisesti näin on.


IFK Mariehamn-SJK sunnuntaina 1.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut, SJK:n verkkosivut