Yleisöä 1690

4-3-3
vko.39 // 29.9.2017

KuPS puristi lopussa voittoon (FC Inter-KuPS 1-2)

KuPS voitti Interin Turussa 2-1 ja vankisti asemiaan mitalitaistossa. Interin Timo Furuholm avasi maalihanat, mutta KuPS:n Ruben Gabriel tasoitti puntit. Gabriel nousi KuPS:n sankariksi viimeistelemällä illan toisen osumansa kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.

Interin kirous kahden peräkkäisen voiton ottamisesta kauden 2017 Veikkausliigassa sai jatkoa perjantaina Veritas Stadionilla. Varsin mukiin menevästä esityksestä huolimatta Intrerille jäi ottelusta luu käteen, kun KuPS voitti ottelun pelin viime hetken maalilla 1-2(1-1).

Inter oli ottelussa varsinkin ensimmäisellä jaksolla vahvempi osapuoli. Joukkue sai luotua tasaiseen tahtiin tilanteita KuPS:n maalille.

Pelin 11. minuutilla Timo Furuholm pelasi pallon Mika Ojalalle, joka laukoi lopulta vasurilla hyvästä paikasta reilusti yli. Ojalalle paikan pedanneella Furuholmilla oli vastaavasti oma huippupaikka maalintekoon 18. minuutilla, kun hän sai syötön Tatu Varmaselta. Otso Virtanen KuPS:n maalilla venyi kuitenkin hyvään torjuntaan.

Inter meni ottelussa ansaittuun johtoon 33. minuutilla. Maalin ohjasi suoraan Benjamin Källmnanin keskityksestä Furuholm. Maali oli hänelle tällä kaudella kahdeksas.

Inter johto ei kestänyt lopulta taukoon asti. Vain viisi minuuttia Furuholmin maalin jälkeen joukkueen vartiointi keskitystilanteessa petti ja Ruben Gabriel pääsi puskemaan tasoituksen.

Inter tuli vahvasti toiselle jaksolle. Varmanen prässäsi pallon 53. minuutilla KuPS-puolustukselta ja syötti sen Källmanille, jonka laukauksen torjui upeasti Virtanen.

Ottelun loppua kohti mentäessä KuPS sai otetta pelistä. Viisi minuuttia ennen loppua Urho Nissilä laukoi pallon Saku Savolaisen keskityksestä tolppaan.

Pelin lopullinen ratkaisu nähtiin 88. Minuutilla. Nikko Boxall pelasi pallon Interin puolustuksen selustaan kohti Gbolahan Salamia, jonka maalivahti Henrik Moisander jyräsi yli aivan 16-rajan ulkopuolella. Tuomitusta vapaapotkusta Nissilä lähetti löysän pallon maalille, josta Gabriel ohjasi sen sisään.

Ottelu päättyi lopulta siis vierasjoukkue KuPS:n voittoon.

VPS-FC Inter torstaina 12.10. kello 18.30 Elisa Stadionilla ja KuPS-RoPS torstaina 12.10. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.