AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

12

(1-1)

Yleisöä 1690

KuPS
4-3-3
vko.39 // 28.9.2017

Ennakko: FC Inter-KuPS

Ennakko: FC Inter-KuPS

FC Inter saa perjantaina vieraakseen vahvasti mitalitaistelussa mukana olevan KuPS:n.

Inter kohtaa kuopiolaiset huomenna kolmannen kerran tällä kaudella. Huhtikuussa Kuopiossa kolmannella sijalla Veikkausliigassa majaileva KuPS voitti ottelun niukasti 2-1. Kesäkuussa Veritas Stadionlla pinnat menivät 1-1 tuloksen myötä jakoon.

Interillä ei periaatteessa pelissä ole kuin kunnia. Mitalimahdollisuudet ovat menneet, mutta tästä huolimatta joukkue lähtee nälkäisenä loppukauden otteluihin. Ensimmäinen tavoite joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan on rikkoa kirous kahdesta peräkkäisestä voitosta.

- Haluamme kerätä pisteitä niin paljon kuin mahdollista. Lähdemme voittamaan jokaista jäljellä olevaa ottelua. Huomenna haluamme rikkoa myös tämän kahden peräkkäisen voiton kirouksen. JJK-voitto nosti joukkueen itseluottamusta, mutta nyt me haluamme näyttää, että pystymme voittamaan myös peräkkäisiä otteluita, sanoo Inter-luotsi.

KuPS-joukkueen pelillinen suorituskyky on hyvällä tasolla syksyn loppusuoran ollessa menossa. Harjoitteluun ja pelitapaan ei tehdä enää isoja muutoksia sarjakauden tässä vaiheessa. Joukkueen henkinen ja fyysinen terävyys on onnistuttu virittämään korkealle tasolle oikea-aikaisesti ja tästä saatiin osuva näyte edellisessä kotipelissä, jossa voitto ratkaistiin jälleen viimeisen 15 peliminuutin aikana.

- HIFK-peli oli meille vaikea ja melkoista tunteiden vuoristorataa, mutta hienosti jätkät homman hoitivat, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsee.

Interin kokoonpanosta ovat perjantaina varmuudella sivussa pelikieltoaan sovittava Petros Kanakoudis sekä vammojen takia huilaavat Kalle Kauppi ja Niko Markkula, jota ei tällä kaudella enää kantapäävamman takia kentällä nähdä.

Inter on kotonaan aina kova vastustaja, eivätkä kuopiolaiset tule saamaan perjantai-iltana mitään ilmaiseksi. Vieraspinnoja päästään kuitenkin jahtaamaan vahvalla kokoonpanolla. Joukkue matkustaa Turkuun jo torstaina ollakseen hyvässä iskussa perjantaina. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään, puolustaja Sebastian Sorsa on sivussa Inter-pelistä.

- Jokainen syksyn peli on oma tarinansa. Saimme hyvän tuloksen HIFK-pelistä, mutta Inter-pelissä meidän on kirjoitettava uusi tarina, Honkavaara muistuttaa.


FC Inter-KuPS perjantaina 29.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, KuPS:n tiedote