AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 2439

Ilves
4-4-2
vko.39 // 26.9.2017

Ennakko: SJK-Ilves

Ennakko: SJK-Ilves

SJK saa keskiviikkona vieraakseen Ilveksen tiukkaan kamppailuun, jossa kumpikin hakee voittoa pysyäkseen mitalitaistelussa.

Viime viikonloppuna SJK joutui taipumaan niukasti 0-1-luvuin HJK:lle Suomen Cupin finaalissa ja tappio tietenkin sai SJK-leirissä mielet hetkeksi apeaksi. Ennen finaalia SJK oli kuitenkin pelannut valmennusvastuun ottaneen Brian Page - Toni Lehtinen -kaksikon alaisuudessa kaksi ottelua, ja voittanut ne molemmat yhteismaalein 5-1.

- Meidän kohdalla keskiviikon peli tulee aika nopeasti verrattuna Ilvekseen, joka on saanut harjoitella viikon ennen ottelua. Meillä menee lyhyestä ajasta osa palautumiseen ja seuraava ottelukin on taas jo sunnuntaina.

- Mutta, me olemme keskiviikkona kotikentällämme, meidän pelaajat ovat saaneet itseluottamuksensa takaisin ja tiedämme, että pystymme voittamaan kun pelaamme sillä tasolla mihin me pystymme, sanoo Page.

Kissapeto pelasi kesäkuusta lähtien vakuuttavat 12 ottelua ilman tappiota. Reilu viikko sitten HJK kuitenkin katkaisi putken mättämällä Tammelassa taululle lukemat 1-4. Kotijoukkueen näyttävän kavennuksen ja samalla kauden kolmannen maalinsa laukoi Marius Noubissi.

Jalkavammojaan parantelevat keskikenttätaituri Emile Paul Tendeng ja puolustajakapteeni Antti Hynynen ovat varmuudella poissa Ilveksen kokoonpanosta. Muilta osin päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen joukkueen vireeseen.

– Viime viikolla meillä oli hyviä harjoituksia, todella fyysistä menoa. Tälle viikolle otimme hieman vauhtia pois ja enemmän ajatusta tilalle. Tavoistamme poiketen vedimme parit viimeisimmät treenit keinonurmella. Ero raskaaseen luonnonnurmeen alkaa näin syksyisin olemaan melko suuri. Kiinnitämme huomiota etenkin pallokontrolliin. Toivottavasti tällä saadaan SJK:n kotikenttäetua hieman pienemmäksi, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss puntaroi seuransa sivuilla.

SJK:lta Suomen Cupin finaalissa kahdella kortilla ulosajetuksi joutunut Obed Malolo kärsii keskiviikkona yhden ottelun mittaisen pelikieltonsa. Siten hän ei ole mukana, mutta on käytettävissä jälleen sunnuntain vierasmatsissa. Cup-finaalissa itseään loukkasi puolustaja Richie Dorman ja hän ei ole käytettävissä keskiviikkona. Dorman jouduttiin ottamaan kentältä tunnin pelin jälkeen. Hänen lisäkseen loukkaantumisen vuoksi on sivussa ainoastaan koko kauden missannut Matej Hradecky.


SJK-Ilves keskiviikkona 27.9. kello 19.30 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut, Ilveksen verkkosivut