Yleisöä 1412

4-4-2
vko.37 // 16.9.2017

SJK haki pisteet Rovaniemeltä (RoPS-SJK 0-3)

SJK jatkaa mitalitaistossa voitettuaan RoPS:n Rovaniemellä 3-0. Ottelun maalit viimeistelivät Tomas Hradecky, Billy Ions ja Jesse Sarajärvi.

Loppunumerot eivät anna täyttä kuvaa ottelusta. Pelillisesti RoPS oli varsinkin avausjaksolla selkeästi hallitsevampi joukkue.

Erityisesti Timo Stavitskin laidalta RoPS onnistui luomaan vähintäänkin puolenkymmentä vaarallista maalipaikkaa. Jonain toisena päivänä ottelu oltaisiin vastaavista tilanteista paketoitu jo hyvissä ajoin.

SJK siirtyi johtoon aivan ottelun alkuminuuteilla. Yli 190-senttinen puolustaja Joel Mero nousi kulmapotkutilanteessa korkeimmalle ja puski lopulta ottelun ratkaisuosumaksi osoittautuneen maalin.

Toiselle jaksolle SJK:n päävalmentaja Brian Page vastasi Timo Stavitskin luomaan uhkaan. Laitapuolustaja Timo Tahvanainen sai antaa tilaa nuorelle Joonas Sundmanille.

RoPS:n takaa-ajo hankaloitui lopullisesti 65. minuutilla Simo Roihan toisen varoituksen myötä.

Lopputulos retkahti kolmen maalin eroon ottelun viimeisillä minuuteilla. RoPS:n noustessa rohkeammin SJK rankaisi.

Loppunumerot 0-3 iski lisäajalla Jesse Sarajärvi.

FC Lahti-RoPS sunnuntaina 24.9. kello 18.30 Lahden stadionilla ja SJK-Ilves keskiviikkona 27.9. kello 19.30 OmaSp Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n verkkosivut