Yleisöä 1492

3-4-3
vko.36 // 7.9.2017

FC Lahti palasi voittojen tielle (JJK-FC Lahti 2-4)

Kaksi edellistä Veikkausliigaottelua hävinnyt FC Lahti palasi voittojen tielle torstaina kaatamalla JJK:n maalein 4-2 (2-1).

JJK ei onnistunut aiheuttamaan sarjakakkoselle kolmatta peräkkäistä tappiota, vaan FC Lahti vei pisteet 2-4-lukemin.

Jo ensimmäisen vartin aikana nähtiin kolme maalia: FC Lahti karkasi jo ensimmäisen kymmenminuuttisen sisään 0-2-johtoon Hassan Sesayn ja Marko Simonovskin osumilla. Sasa Jovovic kuitenkin kavensi puskemalla Samu Suoraniemen keskityksen maalin perukoille jo ennen kuin vartti tuli täyteen.

Loput maalit nähtiin puolestaan viimeisen reilun vartin aikana. Henri Anier ja Simonovski iskivät parin minuutin sisään FC Lahden 1-4-karkumatkalle. Gaël Etock kavensi vielä kulmapotkun jäljiltä 79. minuutilla, mutta sitä lähemmäs pisteitä kettulauma ei päässyt, vaan 2-4 jäi lopputulokseksi.

PS Kemi – JJK sunnuntaina 10.9. kello 15:00 Sauvosaaren kentällä ja FC Lahti – KuPS maanantaina 11.9. kello 18:30 Lahden Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.