FC Inter
4-3-3
vko.33 // 19.8.2017

FC Inter palasi komeasti voittokantaan (PS Kemi - FC Inter 1-5)

FC Inter palasi lauantaina takaisin kiinni voittokantaan, kun se kaatoi PS Kemin vieraskentällä murskanumeroin 5-1 (3-0).

Turkulaisten maaleista vastasivat Petros Kanakoudis, Henri Lehtonen, Benjamin Källman, Philip Njoku ja Alan Henrique. PS Kemin ainokaisen iski Abdoulie Mansally.

PS Kemin iltapuhde FC Interin isäntänä oli synkkä. Seitsemässä minuutissa syntyneiden kolmen helpon, osin onnekkaankin maalin siivittämänä turkulaiset karkasivat 0-3 -johtoon, mistä kotijoukkue ei toipunut. Loppulukemat 1-5 jättivät kotijoukkueelle paljon pohdittavaa jatkoa ajatellen.

Tuloksen myötä rikkoontui Interin Kemi-kammo, kun joukkue voitti PS Kemin ensimmäistä kertaa liigassa. Kemille se on liigahistorian suurinumeroisin kotitappio ja ensimmäinen häviö tällä kaudella Sauvosaaressa.

Ensimmäinen, Petros Kanakoudisin osuma oli todella onnekas. Keskitykseksi tarkoitettu veto otti kimmokkeen PS Kemin Omar Jamasta ja pallo leijaili Oskari Forsmanin vartioman maalin takanurkkaan. Kolme minuuttia myöhemmin Henri Lehtonen sai vierittää pallon tyhjään maaliin päästyään yksin läpi Matias Ojalan liukastuttua märällä nurmella. Ja neljä minuuttia myöhemmin Benjamin Källman ohjasi pallon kantapäällä verkkoon aivan maalin edustalta.

Toisella jaksolla Interistä maalinteossa onnistuivat Philip Njoku ja Alan Henrique. PS Kemin kavennusosumasta vastasi Abdoulie Mansally.

FC Lahti - PS Kemi lauantaina 26.8. kello 17.00 Lahden stadionilla ja RoPS - FC Inter lauantaina 26.8. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PS Kemin verkkosivut