Yleisöä 1067

4-4-2
vko.33 // 14.8.2017

​IFK Mariehamn voitokas kotonaan (IFK Mariehamn-KuPS 2-1)

IFK Mariehamn voitti maanantaina kotikentällään KuPS:n 2-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Robin Sid ja Amos Ekhalie, vieraiden lohdutuksesta Ats Purje.

Kotijoukkue IFK otti pelin haltuunsa alusta saakka. IFK iski myös ottelun ensimmäisen osuman, kun Robin Sid viimeisteli puolen tunnin kohdalla 1-0 ja olisi voinut johtaa tauolla suuremmallakin marginaalilla.

Toisella jaksolla Amos Ekhalie viimeisteli tunnin pelaamisen jälkeen 2-0 ja IFK otti tukevan otteen voitosta.

Vaille maalipaikkoja jäänyt KuPS muutti pelaamistaan hiukan tappioasemassa ja sai sen myötä lopussa painetta kotijoukkueen maalille. KuPS-hyökkääjä Ats Purje onnistuikin kaventamaan lisäajalla puolustaja Azubuike Egwuekwen esityöstä, mutta maali jäi käytännössä ottelun viimeiseksi tapahtumaksi, eikä kotivoitto ollut varsinaisesti uhattuna.

IFK Mariehamnille voitto oli ensimmäinen täysi pistepotti sitten kesäkuun lopun ja toinen voitto KuPS:sta tällä kaudella. Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran jo tulevana sunnuntaina, tällä kertaa Kuopiossa.

KuPS - IFK Mariehamn sunnuntaina 20.8. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.