AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 3367

JJK
4-4-2
vko.32 // 9.8.2017

Ennakko: KuPS-JJK

Ennakko: KuPS-JJK

Kuopion Palloseuran kotiottelut jatkuvat jälleen torstai-iltana Savon Sanomat Areenalla. Veikkausliigan 21. sarjakierroksen kovassa paikallispelissä kohdataan JJK kello 18.30 alkaen.

Kuopion Palloseuran ja JJK:n keskinäiset pelit ovat olleet säännönmukaisesti hyvin värikkäitä ja tunteikkaita näytöksiä. Harjun stadionilla väännettiin toukokuussa maaliton tasapeli ja tiukka ottelu on edessä nytkin, sillä JJK ei tule antamaan mitään ilmaiseksi.

- JJK-ottelusta tulee vaikea peli, vaikeampi kuin RoPS-ottelusta monessa suhteessa. Paikallispelissä on omat henkiset haasteensa. JJK pelaa pirteästi ja heillä on vaarallinen kärkipari Gael Etock–Sasa Jovovic. Heille JJK pyrkii toimittamaan palloa ja yläkerran nelikko on muutenkin vahva: laiturit Tommi Kari ja Mikko Manninen sekä keskikenttäpelaaja Patrick Poutiainen ovat kokeneita pelaajia, jotka parhaimmillaan pystyvät kantamaan koko joukkuetta. Hyökkäyssuuntaan löytyy tosi paljon laatua, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Kuopiolaiset pääsevät vahvoista asemista torstaiseen kotipeliin. Kaikki pelaajat ovat valmennusjohdon käytettävissä. Keskikenttäpelaaja Ruben Gabrielin yhden ottelun mittainen pelikieltokin on päättynyt. Lauantaisesta RoPS-ottelusta kairattiin komea 3-0-kotivoitto vahvan toisen puolikkaan ansiosta ja maalivahti Otso Virtanen saavutti tämän liigakauden neljännen nollapelinsä.

- RoPS:ia vastaan me pelasimme erityisen hyvän toisen jakson ja onnistuimme hyvin koko joukkueen puolustuspelissä. Vastustaja ei saanut toisella jaksolla yhtään laukausta meidän maalia kohti ja itse teimme kolme maalia. Se oli vahvaa tekemistä ja ainakin toiseen jaksoon on syytä olla tosi tyytyväinen, "Honsu" kertaa.


KuPS – JJK torstaina 10.8. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.