AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-4-2

30

(0-0)

Yleisöä 2130

RoPS
4-3-3
vko.31 // 4.8.2017

Ennakko: KuPS-RoPS

Ennakko: KuPS-RoPS

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu lauantaina Savon Sanomat Areenalla. Kauden 20:nnen sarjakierroksen kotiottelussa tulee vastaan Rovaniemen Palloseura kello 17 alkaen.

Maanantaisesta SJK-ottelusta KuPS ei saanut sarjapisteitä mukaan. Lauantaiseen kotiotteluun KuPS lähtee uudella energialla vastustajan pelilliset vahvuudet huomioiden.

KuPS:n tarkoituksena on parantaa omaa tekemistä pelin jokaisella osa-alueella, jotta pinnoja pystyttäisiin jälleen saavuttamaan.

- SJK-peli ratkesi omaan virheeseen ja se tietysti harmittaa. Peli ei ollut parasta pelaamistamme, ei tosin huonoakaan. Paremmalla jalalla ja nopeammalla pelillä meidän pitää RoPS-otteluun lähteä. Vähän liian hitaasti me pelasimme Seinäjoella, silti me loimme muutamia hyviä paikkoja. Se ei kuitenkaan riittänyt ja parantaa pitää nyt, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Kuopiolaisten pelaajatilanne on hyvällä mallilla puolustaja Sebastian Sorsankin ollessa jälleen pelikunnossa. Keskikenttäpelaaja Ruben Gabriel on sen sijaan sivussa RoPS-ottelusta yhden ottelun mittaisen pelikieltonsa johdosta.

Rovaniemen Palloseuran leirissä oltiin avoimen pettyneitä edellisen ottelun lopputulokseen. Lähtökohtaisesti tasapeli vieraissa on aina hyvä saavutus, mutta se ei vastannut joukkueen itselleen asettamia tavoitteita.

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen palasi maanantaiseen JJK-otteluun vielä perjantainakin.

- Meillä on moni asia paremmin kuin keväällä, mutta JJK-pelin ensimmäinen puoliaika jätti paljon mietittävää. Sen olemme kuitenkin käsitelleet ja käyneet lävitse, RoPS-luotsi kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Pitää silti paikkansa, että meidän tuloksellinen tarpominen on kestänyt jo muutaman ottelun ajan. Monesti on, että haluttuun päämäärään yltämiseksi on tehtävä rajujakin muutoksia.

Tällä hetkellä ainakin joukkueen terveystilanne antaa päävalmentajalle mahdollisuuden sovittaa palaset uuteen järjestykseen. Joukkue on harjoitellut täydellä kokoonpanolla, ja varmuudella sivussa ovat ainoastaan Cem Felek sekä Aapo Heikkinen.


KuPS - RoPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 5.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut, RoPS:n verkkosivut