HIFK
4-4-2
vko.31 // 4.8.2017

FC Inter kaatoi HIFK:n (FC Inter-HIFK 3-0)

Valmentajaa vaihtanut FC Inter palasi perjantaina voittojen tielle HIFK:ta vastaan. Benjamin Källman, Lucas Lopez Garcia ja Philip Njoku tekivät maalit 3-0 (3-0) -kotivoitossa.

Kotijoukkue selätti vastustajansa lopullisesti ensimmäisellä jaksolla, minkä aikana se teki voittoon tarvittavat kolme maalia.

Maalitehtailun aloitti Benjamin Källman, joka juoksi Mika Ojalan keskityksen maaliin pelin neljännellä minuutilla. Maalista maininnan ansaitsee myös Timo Furuholm, joka sitoi syöksypuskuyrityksellään HIFK-puolustajia itseensä, tehden näin tilaa Källmanille.

Inter onnistui toisen kerran maalinteossa 20. minuutin kohdalla. Maalista vastasi upealla laukauksella 20 metristä Lucas Garcia. Tilannetta edelsi Furuholmin avopaikka, jonka HIFK-vahti Maanoja torjui.

Inter pelasi avausjaksolla todella vakuuttavasti. Joukkueen pallollinen pelaaminen oli täysin uudella planeetalla viime otteluihin verrattuna. Pelaajat luottivat osaamiseensa ja uskalsivat yrittää, pelkäämättä epäonnistumisia.

Inter löi lopullisen naulan HIFK:n arkkuun aivan ensimmäisen jakson lopulla, kun Philip Njoku puski Ojala keskityksen takatolpalta maaliin.

Kolmen maalin johdon myötä Inter nosti jalkaa kaasulta toisella jaksolla. Aivan jakson alussa HIFK:n Pekka Sihvolalla oli paikka, mutta Interin maalille palannut Henrik Moisander venyi tilanteen upeasti kulmaksi.

Interillä oli toisella jaksolla vielä useampikin paikka kaunistella loppulukemia, mutta Maanoja piti HIFK:n kannalta lukemat siedettävinä.

HIFK-VPS keskiviikkona 9.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla ja FC Lahti-FC Inter torstaina 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.