AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

11

(1-0)

Yleisöä 2422

JJK
4-4-2
vko.29 // 22.7.2017

Ennakko: VPS-JJK

Ennakko: VPS-JJK

Sarjakakkosena oleva VPS kohtaa sunnuntaina JJK:n Vaasan Elisa Stadionilla.

VPS yrittää ravistella europelien pettymyksen pois harteiltaan ja keskittyä mitalitaisteluun. Joukkue on kovassa iskussa, eikä se ole hävinnyt kahdeksaan otteluun. Vepsun edellinen tappio Veikkausliigassa on toukokuun puolelta.

JJK on Veikkausliigassa viimeisenä, mutta se ei tarkoita, että tiedossa olisi Vepsulle helppo iltapuhde.

– Ei tule olemaan helppo peli. Pelasimme vieraspelin Jyväskylässä ja sielläkin meillä kesti pitkään ennen kuin ratkaisimme ottelun. He ovat pelanneet kauden aikana paljon samanlaisia pelejä ja se kertoo sarjan tasaisuudesta, päävalmentaja Petri Vuorinen totesi seuran verkkosivuilla.

Jyväskyläläiset ovat kauden aikana monesti piinanneet vastustajaansa pitkään, mutta lopulta pelit ovat kääntyneet JJK:lle tappiollisiksi. Voittoja jyväskyläläisillä on vasta yksi kasassa ja pisteitä seitsemän. Vuorinen peräänkuuluttaakin malttia ja kärsivällisyyttä.

– Se on asia, joka pitää ottaa huomioon, että peli voi pysyä tasaisena aivan loppuun saakka ja pitää uskoa silloin siihen omaan tekemiseen. Olemme nähneet omissakin otteluissamme, että joskus ne ratkeavat vasta lopussa ja se pitää pitää mielessä.

VPS:n kokoonpano tulee elämään kierrätyksen ja loukkaantumisten vuoksi. Veli Lampi ei todennäköisesti ole pelikuntoinen torstain europelissä tulleen loukkaantumisen vuoksi ja Mikko Viitikko on pelikiellossa Inter-pelin punaisen kortin johdosta.

– Veli Lampi kävi perjantaina kuvissa. Vastauksista emme ole vielä kuulleet, emmekä tiedä vielä miten pitkään hän on poissa. Mikko Viitikko kärsii pelikieltoaan ja jonkun verran pelaajat saivat torstain pelissä iskuja ja kolhuja, Vuorinen kommentoi.

JJK hankki viikolla hyökkäykseensä tulivoimaa pestaamalla 30-vuotiaan serbihyökkääjän Sasa Jovovicin loppukauden ajaksi. Jovovic tosin pelasi viimeisen ottelunsa AC Oulun paidassa keskiviikkona eikä siksi saa pelata vielä sunnuntaisessa VPS-vierasottelussa.


VPS-JJK sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.