Ilves
4-5-1
vko.29 // 22.7.2017

FC Inter ja Ilves tasasivat pisteet (FC Inter-Ilves 1-1)

Inter ja Ilves pelasivat lauantaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa 1-1 (0-0)-tasapelin. Ottelun maalit syntyivät minuutin sisään aivan toisen jakson alussa.

Inter oli hiukan niskan päällä ensimmäisellä jaksolla. Joukkueen prässi toimi, mikä pakotti Ilveksen huolimattomiin pelinavauksiin.

Avausjakson maalitilanteet nähtiin Ilves-päädyssä. Timo Furuholm pääsi puolittain läpi hyvän prässin jälkeen 32. minuutilla, mutta laukaus meni vain vähän ohi yläkulman. Heti perään Macoumba Kandji haistoi taaksepäin syötön, mutta tämän pelasti vastaantulolla Mika Hilander.

Vielä 42. minuutilla Njazi Kuqi pääsi Furuholmin syötöstä laukaisupaikkaan, mutta kohti tulleen laukauksen torjui Hilander.

Ilveksen paikat avausjaksolla peittivät uhrautuvasti Inter-puolustajat. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella maalilla ollut Aati Marttinen selvisi vähillä töillä.

Toisen jakson alussa tapahtui. Ilves meni johtoon pelin 47. minuutilla. Lauri Ala-Myllymäki laukoi oikeastaan kenenkään estelemättä pallon varmasti vasempaan alakulmaan.

Inter ei johtomaalia jäänyt surkuttelemaan. Minuuttia myöhemmin Timo Furuholm laukoi Kuqin ja Kalle Kaupin pohjustuksen jälkeen varmasti oikeaan alakulmaan noin 20 metristä.

Interin johtomaali oli lähellä 64. minuutilla, kun Kosta Manev pudotti päädystä Kuqille. Hänen sijoituksen venyi kulmaksi Hilander.

Tämän jälkeen tilanteet kummankin joukkueen maaleilla olivat vähissä. Vaihdosta kentälle tullut Mika Ojala haki keskityksellään Furuholmia, mutta ihan ei Inter-hyökkääjä saanut puskettua palloa haluaamaansa osoitteeseen.

Loppujen lopuksi peli päättyi 1-1 tasatulokseen.

PS Kemi-FC Inter Sauvosaaren kentällä lauantaina 29.7. klo 17.00 ja Ilves-VPS Tammelan stadionilla lauantaina 29.7. klo 17.00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.