AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-4-2

30

(3-0)

Yleisöä 2248

PS Kemi
4-4-2
vko.27 // 8.7.2017

KuPS ratkaisi jo ensimmäisellä puoliajalla (KuPS-PS Kemi 3-0)

KuPS ratkaisi jo ensimmäisellä puoliajalla (KuPS-PS Kemi 3-0)

Savon Sanomat Areenalla vietettiin lauantai-iltana iloisia keltamustia voitonjuhlia. Kuopion Palloseura saapui omalle kotiareenalleen päättäväisin ja voitontahtoisin mielin jyräten 3-0-kotivoittoon PS Kemistä.

Kuopiolaiset ratkaisivat voiton jo ensimmäisen 45-minuuttisen aikana iskemällä kolme komeaa maalia. Keskikenttäpelaaja Joni Mäkelä, hyökkääjä Ats Purje ja keskikenttäpelaaja Ruben Gabriel onnistuivat viimeistelyssä. KuPS pelasi kauttaaltaan erittäin hyvän ottelun ja vastustaja jäi tyystin vaille mahdollisuuksia.

Ensimmäisessä maalissa pallo tuli vasemmalta laiturilta maalin eteen ja Ville Saxman pääsi ampumaan. Maalivahti otti vedon kiinni ja irtopallo tuli Joni Mäkelälle. Mäkelä ei paikasta erehtynyt.

Toisessa osumassa Saku Savolainen antoi nappikeskityksen ja Ats Purjeella oli helppo työ viimeistellä.

KuPS:n kolmas tuli vaparista, joka oli harjoiteltu kuvio. Pallo tuli taka-alueelle, Gabrielin hyvä pukkaus ja pallo maalissa.

Voitto nosti KuPS:n 23 pisteeseen ja neljän pinnan päähän kakkossijasta. PS Kemi on tällä hetkellä Veikkausliigassa yhdeksäntenä.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla ja HJK-PS Kemi sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.