FC Lahti
4-3-3
vko.26 // 1.7.2017

​FC Lahti nousi voittoon Harjulla (JJK-FC Lahti 1-3)

FC Lahti käänsi tauon tappioaseman edukseen ja kaatoi lauantaina JJK:n vieraissa maalein 3-1 (0-1).

FC Lahti painosti alusta asti, mutta JJK taisteli ja menikin reilun puolen tunnin kohdalla johtoon: oikean laitapuolistajan tontilta noussut Samu Suoraniemi laittoi millintarkan keskityksen kohti keskikentän vasemmalla laidalla viilettänyttä Tommi Karia – Kari ei paikastaan erehtynyt vaan puski pallon taitavasti yli voimattoman Aleksandr Vasjutinin.

Loukkaantumisten vuoksi siipirikkoisella miehistöllä liikkeellä ollut kotijoukkue joutui olemaan puolustuskannalla hellesäässä käytännössä alusta asti.

Ensimmäisellä jaksolla pakka pysyi riittävän tiiviinä ja oma maali puhtaana, mutta toisen jakson alussa FC Lahti naulasi nopeaan tahtiin kaksi maalia: ensin brassikärki Stenio iski ottelun tasoihin ja muutamaa minuuttia myöhemmin Loorents Hertsi vei vieraat johtoon.

JJK haki tasoitusta, mutta ei saanut palloa Vasjutinin selän taakse ja 73.minuutilla Hertsi sinetöi ottelun loppulukemiksi 1-3. Tilanteita pystyttiin rakentelemaan lisäajan loppuhetkille asti, mutta tuloksekkaaksi kiriä ei saatu ja näin pisteet matkasivat Lahteen.

FC Inter - JJK Veritas Stadionilla lauantaina 8.7. kello 17.00 ja FC Lahti - PS Kemi Lahden stadionilla tiistaina 4.7. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.