KuPS
4-4-2
vko.25 // 21.6.2017

Turussa jaettiin pisteet (FC Inter-KuPS 1-1)

FC Inter ja KuPS olivat jo matkalla maalittomaan tasapeliin, kunnes Joonas Nissinen vei vieraat johtoon 89. minuutilla. Inter tuli Njazi Kuqin rangaistuspotkumaalilla tasoihin tuomarin antamalla lisäajalla.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla ei maalipaikoilla herkuteltu. Peli oli tosin vauhdikasta, mutta molempien joukkueiden puolustuslinjat olivat tiiviit, minkä seurauksena maalivahdit selvisivät helpolla.
Lähimpänä maalia ensimmäisellä jaksolla oli Inter, kun Julien Faubertin kierteinen vapaapotku pelin 25. minuutilla meni tolpan kautta ohi KuPS-maalin.

Toisen jakson alussa Interin Lucas Garcian kierteinen pallo näytti jo menevän yläkulmaan, mutta KuPS-vahti Otso Virtanen sai venytettyä tilanteen kulmaksi.

Toisella jaksolla peli oli kaiken kaikkiaan avonaisempaa, minkä ansiosta paikkoja nähtiin. Macoumba Kandji pääsi mielipaikalleen 63. minuutilla, mutta kierteinen laukaus painui takakulman ohi.
Myös KuPS pääsi yrittämään maalia toisella jaksolla. Ilmari Niskanen laukoi pallon tolppaan reilu minuutti Kandjin paikan jälkeen.

Ottelun loppuhetket aiheuttivat jälleen paljon puhetta. Njazi Kuqi puski pallon maalin kulmapotkusta 83. minuutilla. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, koska erotuomari näki tilanteessa rikkeen.
Ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla sitten tapahtui. KuPS meni johtoon Joonas Nissisen tarkalla laukauksella. Tilanne sai alkunsa vapaapotkusta, jonka Inter-puolustus purki huonosti.

Minuutti tästä, niin Inter sai rangaistuspotkun, kun Kandji pallon kohti maalia. KuPS-puolustus torjui tilanteen kädellään, joten tilanne ei aiheuttanut jossittelua. Tuomitun pilkun laukoi komeasti yläkulmaan vaihdosta kentälle tullut Kuqi.

Kuqilla oli vielä aivan lisäajan lopussa paikka johtomaaliin, mutta siinä tilanteessa ei ollut onni/tuuri ihan myötä. Näin ollen pisteet tasattiin lopulta pelitapahtumiin nähden oikeutetusti 1-1 tuloksella.

IFK Mariehamn-FC Inter Wiklöf Holding Arenalla tiistaina 27.6. kello 18.30 ja Ilves-KuPS Tammelan stadionilla lauantaina 1.7. kello 17.00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut