AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-4-2

11

(0-0)

Yleisöä 2133

KuPS
4-4-2
vko.25 // 20.6.2017

Ennakko: FC Inter-KuPS

Ennakko: FC Inter-KuPS

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat keskiviikkona kotiottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Inter lähtee kamppailuun revanssimielessä. Keväällä pelattu ottelu Kuopiossa päättyi KuPS:n niukkaan 2-1-voittoon. Inter-leirissä painaa varmasti mieltä myös lauantainen RoPS-ottelu, missä joukkue ei ollut lähelläkään parastaan.

- Kyllä me halutaan päästä taas voittojen makuun. RoPS-peli ei ollut meiltä hyvä, mutta voimme kuitata sen, jos voitamme huomenna, päävalmentaja Shefki Kuqi painottaa.

Keväinen KuPS-ottelu oli Inter-luotsin mukaan myös tasainen. Sen olisi voinut voittaa kumpi tahansa.

- Keväällä pelasimme tasaisen ottelun, mikä ratkesi lopulta pariin virheeseen puolustuspäässä. Myös meillä oli siellä omat paikkamme ja olisimme ihan hyvin voineet voittaa sen pelin.

KuPS on sarjataulukossa ennen keskiviikkoa neljäntenä ja Inter vain pisteen kuopiolaisia perässä.

- Varmasti tiukka peli tulee huomenna. Meidän pitää olla huolellisia molempien maalien edessä ja pyrkiä tasapainoiseen peliin. Jos onnistumme tuossa, niin olemme lähellä voittoa aivan varmasti, Kuqi toteaa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat keskiviikkona varmuudella Henrik Moisander, Mika Mäkitalo, Niko Markkula ja Guy Gnabouyou.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.