AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 2231

Ilves
4-5-1
vko.24 // 16.6.2017

Lahdessa jäätiin maaleitta (FC Lahti-Ilves 0-0)

Lahdessa jäätiin maaleitta (FC Lahti-Ilves 0-0)

FC Lahti ja Tampereen Ilves tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä kesäsateisella Lahden Stadionilla perjantaina. Peli oli keskikentän tasaista vääntöä alusta loppuun.

Ottelun ensimmäinen vartti mentiin Lahden komennossa, mutta varsinaisia maalipaikkoja, saati laukauksia ei tullut. Vartin jälkeen ote siirtyi Ilvekselle, mutta vierasjoukkue ei myöskään saanut paikkoja. Jakson paras paikka tuli Lahdelle noin viisi minuuttia ennen taukoa. Igor Jovanović purjehti läpi vasemmalta kaistalta ja keskitti maalille. Santeri Hostikka ei kuitenkaan yltänyt tökkäämään maaliin ja pallo ajautui Mikko Kuninkaalle toiselle laidalle. Nuorukaisen keskitys tipahti Pavel Nazimoville, mutta laiturin veto lähti huonosta tasapainosta sivuverkkoon.

Toiselle jaksolle Ilves tuli Tucon ja kentälle vaihdetun Eero Tammisen johdolla. Vartti ennen loppua Tuco karkasi yksin läpi, mutta Aleksandr Vasjutinin hyvä vastaantulo pelasti tilanteen kulmaksi. Saman kulman jälkitilanteesta Tuco täräytti vielä ylähirteen, mutta Lahti pelastui jälleen. Ja vain hetkeä myöhemmin Iiro Järvinen pääsi kokeilemaan kaukolaukauksellaan maalia, mutta jälleen Vasjutin torjui pallon.

Ottelun lopussa Oskari Kekkonen teki Veikkausliiga-debyyttinsä, kun Mikko Kuningas linkutti pois kentältä. Nuori Kekkonen pärjäsi fyysisessä pelissä hyvin, mutta hän ei kerennyt juuri koskea palloon ennen päätösvihellystä.


PS Kemi-FC Lahti Sauvosaaren kentällä keskiviikkona 21.6. kello 18.30 ja Ilves-SJK Tammelan stadionilla torstaina 22.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.