AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-4-2

12

(1-2)

Yleisöä 2358

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.22 // 3.6.2017

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

KuPS saa sunnuntaina vieraakseen Veikkausliigan hallitsevan mestarin IFK Mariehamnin.

Vahvan toukokuun pelannut KuPS kohtaa sunnuntaina IFK Mariehamnin Kuopiossa.

Kuopiolaiset saavat sunnuntaina vastaansa fyysisesti voimakkaan IFK Mariehamnin, joka juhli toissa vuonna cupin voittoa ja viime vuonna liigamestaruutta. Kookas ja vahvatekoinen IFK-joukkue tarjoaa aina kovan haasteen kuopiolaisille.

- IFK on aina vaikeasti voitettava. IFK on hyvin puolustava joukkue, joka on pysynyt pitkään samana. Se osaa puolustaa ja tekee sen hyvin. Harvoin tulee yllätyksiä eteen. IFK on fyysinen hyvä erikoistilannejoukkue ja vaarallinen vastahyökkäysjoukkue, ne ovat heidän syömähampaitaan, Honkavaara toteaa.

- Todennäköisesti ja myös toivottavasti me saadaan pitää palloa. IFK iskee välittömästi, jos me ollaan pelissä huolimattomia. Ottelussa on hyökkäys vastaan puolustus-asetelma, valmentaja arvioi.

Jyväskylästä saavutettiin keskiviikkona yksi sarjapiste ja alkukauden tiukka ottelurypistys saadaan päätökseen sunnuntai-iltana.

- Uskon että pelaajilla virtaa riittää. JJK-ottelu ei ollut fyysisesti niin raskas kuin etukäteen ajateltiin. Pientä pelaajakierrätystä tulee nyt jo taktiselta kannaltakin, päävalmentaja toteaa.

Oman mausteensa otteluun tuo KuPS:n ykkösmaalivahti Otso Virtanen, joka teki läpilyöntinsä Veikkausliigassa nimenomaan IFK Mariehamnissa.

Kaikki pelaajat ovat KuPS:lla ehjinä pelikunnossa, pelikieltoja ei ole eikä loukkaantumisia ole tapahtunut.

Myös IFK:n pelaajatilanne on erittäin hyvä, sillä ainoastaan kakkosmaalivahti Marc Nordqvist on loukkaantuneena sivussa.


KuPS-IFK Mariehamn Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 4.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.