4-4-2
vko.21 // 27.5.2017

KuPS viime hetken voittoon Rovaniemellä (RoPS-KuPS 0-1)

KuPS haki lauantaina kolme pistettä Rovaniemeltä RoPS:n vieraana.

KuPS otti Rovaniemeltä lauantaina kolme pistettä, kun isäntäjoukkue RoPS kukistui Ats Purjeen 84. minuutin osumalla lukemin 1-0.

Ottelun avausjaksolla maalipaikat jäivät vähiin. Ainoa todellinen vaaratilanne oli KuPS:n Joni Mäkelälle avautunut avopaikka, jonka RoPS:n maalivahti Antonio Reguero venytti kulmapotkuksi.

Toiselle jaksolle peli sai lisää tempoa. Tunnin kohdalla Saku Ylätupa ja Emeka Eze rakentelivat Ylätuvan nokikkain KuPS-vahti Otso Virtasen kanssa. Veto ohjautui hiukan yli vierasmaalin.

Pari minuuttia myöhemmin Eze oli jälleen vahvasti kuopiolaisten riesana. Nigerialaishyökkääjä raastoi oikeassa laidassa ja sai toimitettua pallon rangaistusalueelle. RoPS ei valitettavasti päässyt maaliviivaa lähemmäksi.

KuPS iski ratkaisunsa ottelun 84. minuutilla. Tilannetta oli edeltänyt RoPS:n viimeinen pelaajavaihto. Harmittavasti ensimmäinen kosketus kentällä johti pallonmenetykseen kuopiolaisille, eikä Ats Purje armahtanut.

Vielä lisäajan kynnyksellä RoPS:n Robert Taylorin veto lähenteli KuPS:n ylärimaa, mutta loppuun saakka taistellut RoPS joutui tällä kertaa jäämään pisteittä.

IFK Mariehamn-RoPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 31.5. kello 18.30 ja JJK-KuPS Harjun stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.