FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
JJK
3-4-3

14

(1-1)

Yleisöä 1723

VPS
4-4-2
vko.20 // 18.5.2017

Ennakko: JJK-VPS

Ennakko: JJK-VPS

JJK pelaa perjantaina kotonaan VPS:aa vastaan.

JJK pelaa perjantaina kauden kolmannen kotiottelunsa. Kettupaitoja vastaan asettuu Jyväskylässä VPS.

JJK hakee vielä kauden avausvoittoaan. Viimeisimpänä takana on kirvelevät, niukat yhden maalin tappiot kotikentällä FC Interille ja vieraskentällä SJK:lle.

Edellisessä ottelussa SJK:sta lainalla oleva Elias Ahde oli sivussa seurojen välisen sopimuksen vuoksi – kärkimies ei saanut pelata omistajaseuraansa vastaan ja on VPS:aa vastaan siis jälleen normaalisti käytettävissä.

JJK on siis Veikkausliigan sarjataulukon viimeisenä, mutta VPS:n päävalmentajan Petri Vuorisen mukaan vierasvoitto ei missään nimessä ole läpihuutojuttu.

– Alkukauden aikana on nähty, että tänäkin vuonna Veikkausliigassa pelataan tiukkoja ja tasaisia pelejä. JJK:n kotikenttä on meille "uusvanha" tuttavuus ja sillä tulee olemaan oma osansa pelissä. Vaikean vastustajan kohtaamme perjantaina, Vuorinen kommentoi.

VPS on harjoitellut viime aikoina raviradan kentällä luonnonnurmella, koska viimeisimmät vieraspelit on pelattu samaisella alustalla.

– Se tuo vähän tuntumaa kenttään. Turussa pelaajilta tuli palautetta, että se valmistaa hyvin nurmelle, jossa pallokin käyttäytyy vähän eri tavalla.

Joukkueen rivit ovat tiiviit, sillä Mikko Viitikko ja Ville Koskimaa ovat edelleen poissa. Myös Aatu Laatikainen sai viime pelissä tällin ja on sivussa. Hänen tilanteestaan odotellaan vielä tarkkaa tietoa. Ebrima Sohnan pelilupaa odotellaan edelleen.

– Meillä on ollut tavallaan selkä seinää vasten tämän ryhmäkoon suhteen koko alkukauden ajan. Sen myötä joukkue on hitsautunut todella hyvin yhteen ja tulokset ovat parantuneet. Toivotaan, että se vain vahvistaa meitä jatkoakin ajatellen, Vuorinen paalutti.


JJK-VPS Harjun kentällä perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.