FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
PS Kemi
4-4-2

01

(0-1)

Yleisöä 777

HJK
4-3-3
vko.20 // 18.5.2017

Ennakko: PS Kemi-HJK

Ennakko: PS Kemi-HJK

Sarjajohtaja HJK vierailee perjantaina PS Kemin luona Kemissä.

PS Kemi isännöi perjantaina Veikkausliigaa johtavaa HJK:ta.

PS Kemi lähtee katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan. "Kuninkailta" sivussa ovat edelleen Aleksi Räihä, Henri Louste, Abdulkadir Said Ahmed ja HJK-kasvatti Omar Jama.

HJK puolestaan lähtee vierasreissuun hyvistä lähtökohdista. Sinivalkoiset majailevat sarjataulukon kärkipaikalla, kun seitsemästä ottelusta on kertynyt 14 pistettä. Eroa toisella sijalla olevaan VPS:aan on kolme pistettä.

HJK onnistui viime viikolla kasvattamaan sarjajohtoaan, kun Ilves kaatui kotikentällä lukemin 2-0. Ottelu noudatti Klubin kannalta koko alkukaudelta tuttua kaavaa: helsinkiläiset hallitsivat kenttätapahtumia, mutta tällä kertaa paikoista syntyi maalit - toisin kuin edeltävässä ottelussa VPS:aa vastaan. HJK:n molemmista osumista vastasi Alfredo Morelos.

HJK on viimeistellyt eniten maaleja Veikkausliigassa, kun vastustajan maaliverkko on heilunut peräti 17 kertaa. Näistä osumista yhteensä kymmenen tosin syntyi VPS:aa ja JJK:ta vastaan.

HJK on myös päästänyt vähiten maaleja, kun joukkueen verkkoon on tehty vain viisi osumaa. Vain kotiottelussaan kaksi täysosumaa viimeistellyt VPS on pystynyt tekemään helsinkiläisiä vastaan enemmän kuin yhden maalin. HJK piti edellisessä ottelussaan Ilvestä vastaan maalinsa kolmatta kertaa puhtaana.

PS Kemi on kerännyt viidestä pelistään neljä pistettä. Sen edellinen ottelu päättyi 0-3-tappioon Ahvenanmaalla IFK Mariehamnia vastaan.


PS Kemi-HJK Karihaaran kentällä perjantaina 19.5. kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.