Yleisöä 844

4-4-2
vko.16 // 22.4.2017

PS Kemille maukas voitto (PS Kemi-SJK 3-1)

PS Kemi otti lauantaina maukkaan päänahan voittamalla kotikentällään SJK:n 3-1 (1-0). Kemiläisten maaleista vastasivat Jussi Aalto, Eduar Zea Chavez ja Filip Valencic. Seinäjokelaisten osuman teki Tomas Hradecky.

PS Kemi oli ottelussa tehokas molemmissa päissä. Puolustus toimi vahvaa SJK:ta vastaan ja hyökkäyspäässä joukkue käytti tilanteensa. Neljästä maalia kohti suuntautuneesta laukauksesta kolme upposi SJK-vahti Mihkel Aksalun taakse.

Kotijoukkueen ykköstähti oli Abdoulie "Kenny" Mansally, joka hankki 1-0 -maaliin johtaneen rankkarin ja syötti toisella jaksolla PS Kemin molemmat maalit. 2-1 osuman viimeisteli 78. minuutilla Mansallyn sivuvaparin jälkeen aivan maalin edestä Eduard Zea ja pari minuuttia myöhemmin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Filip Valencic niittasi loppulukemat Mansallyn oikea-aikaisesta syötöstä.

Voittajien sankareihin lukeutui myös maalivahti Oskari Forsman, jonka avausjaksolla torjuma Erfan Zenelin rangaistuspotku oli yksi pelin kulminaatiopisteistä.

RoPS - PS Kemi lauantaina 29.4. kello 16.00 Rovaniemen Keskuskentällä ja SJK - HIFK OmaSP Stadionilla perjantaina 28.4. kello 20.00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.