FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
FC Inter
4-4-2

11

(1-1)

Yleisöä 3072

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.16 // 20.4.2017

​Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

​Ennakko: FC Inter-IFK Mariehamn

FC Inter pelaa kauden kolmannen Veikkausliigaottelunsa perjantaina Veritas Stadionilla, kun vieraaksi saapuu Veikkausliigan viime kauden mestarijoukkue IFK Mariehamn.

IFK Mariehamn on aloittanut myös tämän kauden Veikkausliigaottelut vahvasti. Kahdesta pelaamastaan ottelusta saarelaiset ovat voittaneet JJK:n ja pelanneet HJK:n kanssa tasan.

Inter ja IFK Mariehamn ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kerran. Maaliskuussa pelatun Suomen Cupin lohkovaiheen ottelun IFK voitti Aleksei Kangaskolkan maalilla 1-0.

Inter aloitti vastaavasti Veikkausliigakauden murskavoitolla RoPS:sta. Kauden toisessa ottelussa KuPS oli vastaavasti niukasti Interiä vahvempi. Päävalmentaja Shefki Kuqi ei jäänyt ottelun tulosta murehtimaan.

- Hyvät joukkueet tulevat aina takaisin. Odotan huomista ottelulla innolla. Saamme puolustavat mestarit vastaan. Sytymme peliin varmasti, sanoo Kuqi.

Kuqin mukaan Interin pelaaminen oli Kuopiossa hyvällä mallilla. Tästä on hyvä lähteä hänen mukaansa huomiseen otteluun.

- Saimme luotua todella paljon tilanteita myös Kuopiossa. Emme olleet tarpeeksi kliinisiä maalin edessä. Tarkoituksena on jatkaa samaan malliin ja olla terävämpi molempien maalien edessä, niin hyvä tulee, toteaa Kuqi.

Interin kokoonpano otteluun on vielä auki. KuPS-ottelusta sivuun nilkuttaneet Ari Nyman ja Henri Lehtonen ovat lähes 100% varmuudella sivussa pitkäaikaispotilaiden Arttu Hoskosen ja Kalle Kaupin tapaan. Lucas Garcian, Petros Kanakoudisin ja Kosta Manevin pelikunto selviää lopullisesti ottelupäivänä.

IFK Mariehamnilta on edelleen sivussa Albin Granlund loukkaantuneena, mutta muita varmoja poissaolijoita Grönvittillä ei ole.


FC Inter - IFK Mariehamn perjantaina 21.4. kello 18 Veritas stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, IFK Mariehamnin verkkosivut