AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-4-2

10

(1-0)

Yleisöä 2633

PS Kemi
4-4-2
vko.27 // 3.7.2017

Ennakko: FC Lahti-PS Kemi

Ennakko: FC Lahti-PS Kemi

FC Lahden kolmen ottelun härkäviikon viimeinen koitos nähdään tiistaina Lahden Stadionilla, jossa vastaan asettuu PS Kemi.

FC Lahti kohtaa kemiläiset kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa. Takana ovat myös perättäiset voitot HIFK:ta ja JJK:ta vastaan. Samalla sarjasijoitus on noussut neljänneksi.

Erityistä ilonaihetta on tuonut maalihanojen aukeaminen, sillä FC Lahti on heiluttanut verkkoa kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä kahdeksan kertaa. Ei siis ole ihme, että FC Lahti lähtee tiistaina PS Kemin kimppuun luottavaisin mielin.

- Voitot tuovat lisää hyvää fiilistä, se on selvä. Oleellisinta on pysyä tällaisessa ottelutahdissa henkisesti virkeinä. Jalat kyllä jaksavat, mutta pään pitää pysyä mukana, päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

Ratkaisijoita on löytynyt viime otteluissa laajalta rintamalta. Loorents Hertsi on osunut kolme kertaa kahdessa edellisessä ottelussa. Maaliin makuun ovat päässeet myös Santeri Hostikka, Stenio ja Marko Simonovski.

Tiistain haasteena oleva PS Kemi on Lahdelle tuttu vastustaja vajaan kahden viikon takaa, kun ottelu Sauvosaaressa päättyi 1-1-tasapeliin. Tämän jälkeen kemiläiset ovat hävinneet SJK:lle ja pelanneet tasan RoPS:n kanssa.

- Tiedämme mitä on vastassa ja kova työ on taas edessä. Meillä jäi Kemin reissulta hampaankoloon, pari pistettä jäi ottamatta, joten on aika kuitata ne velat.

PS Kemi puolestaan haluaa palata voittokantaan. Vahvasti sujuneen toukokuun lopun ja kesäkuun alun jälkeen otteet ovat hieman heikentyneet ja tappiottoman putken jälkeen voidaan kohta jo alkaa puhua voitottomasta putkesta. Kolmesta edellisestä ottelusta saldona on kaksi tasapeliä ja tappio. Lahti-ottelu tarjoaa kuitenkin hyvän mahdollisuuden pysyä ylemmän keskikastin kyydissä mukana.

Abdoulie Mansally ei matkaan lähde korttitilin täyttymisen vuoksi. Eduar Zea sen sijaan palaa kokoonpanoon.


FC Lahti - PS Kemi Lahden stadionilla tiistaina 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut, PS Kemin verkkosivut