AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

21

(1-1)

Yleisöä 1843

FC Inter
4-4-2
vko.15 // 16.4.2017

Ennakko: KuPS-FC Inter

Ennakko: KuPS-FC Inter

Kuopion Palloseuran odotettu kotiavaus tapahtuu pääsiäismaanantaina Savon Sanomat Areenalla, kun FC Inter saapuu vastustajaksi.

KuPS-joukkue lähtee omaan kotiavaukseensa voitontahtoisella mielellä. Sarja-avauksessa esitettiin miehekkäitä otteita ja hyvä peliote siirretään nyt ensimmäiseen kotipeliin. Maanantaisena tavoitteena on ehdottomasti saavuttaa kolme pistettä oman kotiyleisön edessä.

Inter vietti keskiviikkoiltana suurinumeroisia maalijuhlia RoPS:n kustannuksella. KuPS kohtaa nyt erittäin kovan vastustajan.

- Inter on hyvä joukkue. Se teki kovaa jälkeä omassa kotiavauksessaan. Interillä on kokenut ja laadukas pelaajamateriaali, vaikkakin tällä hetkellä jonkin verran loukkaantumisia. Kärkipari Furuholm-Kuqi on sarjan parhaimpia. Pelistä tulee varmasti erilainen kuin edellisestä, koska Inter on hieman suoraviivaisempi joukkue kuin HJK, mutta kotona meidän pitää olla vahvoja, kuopiolaisten päävalmentaja Jani Honkavaara pohtii ottelun ennakkoasetelmia.

- HJK-pelissä positiivisinta oli kurinalaisuus ja hyvä energia. Varsinkin toisen jakson alussa veimme peliä selkeästi. Olimme aggressiivisia ja voitontahtoisia, Honkavaara iloitsee.

Interin alku Veikkausliigaan oli siis historiallisen hyvä maalien suhteen. Päävalmentaja Shefki Kuqi pudottaa joukkueen kuitenkin maan pinnalle. Varaa leijumiseen ei maanantaina ole.

- Teimme hyvin maaleja ensimmäisessä ottelussa. Noista maaleista ei ole kuitenkaan mitään hyötyä huomenna. Edessä on uusi peli ja siihen olemme valmistautuneet jälleen hyvin. Olemme valmiina, lupaa Kuqi.

Sunnuntain ottelusta Inter-luotsi odottaa tiukkaa. Tavoitteena on hyvä tulos.

- Siellä on uusi valmentaja ja varmasti uudet kuviot. Tiukka peli on edessä huomenna. Kyllä me lähdemme hakemaan voittoa, päättää Kuqi.

KuPS:n pelaajien terveystilanne on hyvä. Pelikiellossa ei ole ketään. Joukkue vetää sunnuntaina valmistavat viimeistelytreenit maanantain kotipeliä varten.

Interin kokoonpanosta ovat edelleen sivussa Kalle Kauppi, Arttu Hoskonen, Petros Kanakoudis, Kosta Manev ja Lucas Garcia. Lähimpänä pelikuntoa näistä pelaajista on kolme viimeksi mainittua.

Kalakukkoleipomo Irene Partanen toimii maanantai-illan otteluisäntänä.


KuPS - FC Inter maanantaina 17.4. kello 16.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut