AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

11

(0-1)

Yleisöä 1360

HJK
4-3-3
vko.15 // 14.4.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-HJK

Ennakko: IFK Mariehamn-HJK

Hallitseva mestari IFK Mariehamn saa pääsiäislauantaina vieraakseen suurimman mestarisuosikin HJK:n.

Kumpikin on vielä pistemenetyksittä. IFK Mariehamnin kauden avaus oli hiukan takkuinen, mutta vauhtiin päästyään Grönvitt kaatoi ensimmäisessä ottelussaan JJK:n selvin 5-2-lukemin. HJK on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua ja ottanut kaksi voittoa – molemmat kotonaan – vakuuttavasti yhteismaalein 7-0.

HJK on hankkinut kovan luokan vahvistuksia ja kauden avauksen perusteella palaset myös kentällä ovat loksahtaneet mukavasti kohdilleen. IFK:lla on hyvässä muistissa myös alkukevään kohtaaminen Suomen Cupissa, jolloin HJK haki Eckeröstä 3-0-voiton.

- Meidän pitää pystyä pelaamaan kykyjemme ylärajoilla, eikä vähiten puolustamaan paremmin kuin cupin ottelussa, IFK-luotsi Peter Lundberg miettii.

- Tähtäämme siihen, että hoidamme joka tilanteen mahdollisimman hyvin ja panemme täyden höyryn päälle heti alusta alkaen: puolustuksessa, keskikentällä ja hyökkäyksessä, "Lundis" linjaa.

IFK:lta on varmuudella sivussa Albin Granlund. Tommy Wirtasen pelikunto on ottelun alla vielä kysymysmerkki.


IFK Mariehamn - HJK lauantaina 15.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.