Yleisöä 3059

3-5-2
vko.14 // 8.4.2017

SJK:lle voitto Pohjanmaan paikallispelissä (VPS-SJK 1-3)

SJK nappasi voiton Pohjanmaan paikallisottelussa lauantaina VPS:aa vastaan Vaasassa.

SJK haki täyden pistepotin Vaasasta lauantaina, missä se kohtasi avauspelinsä HJK:lle keskiviikkona hävinneen VPS:n.

Ottelun alussa SJK tuli vahvasti ja jo yhdeksän minuutin kohdalla Billy Ions pääsi lataamaan pallon isäntien verkkoon lähietäisyydeltä. Maalin jälkeen myös VPS sai hyviä aihioita maalipaikoille pääsyyn ja lopulta palkintona tästä Joonas Vahtera tasoitti pelin 24 peliminuutin kohdalla.

Kaiken kaikkiaan ottelun avausjakso oli tasainen ja molemmilla oli omat mahdollisuutensa rakentaa enemmänkin maalipaikkoja. Tauolle lähdettiin kaikesta huolimatta 1-1-tilanteessa.

Toinen jakso alkoi vaasalaisittain murheellisesti, sillä jo 47. peliminuutilla Ions ampui kauniisti illan toisensa aivan VPS-maalin oikeaan takayläkulmaan. SJK sai hyvän ilmeen päälle maalista ja iski seuraavan vain kymmenisen minuuttia myöhemmin Facundo Guichonin taitavan viimeistelyn myötä. Tämän jälkeen ote alkoi hiljalleen siirtyä VPS:lle, mutta SJK puolusti erinomaisesti, eikä kotijoukkue päässyt varsinaisille huippupaikoille loppupelin aikana.

Varsinaista Vepsun hallintaa ottelun loppuosa ei ollut, sillä SJK:lla oli myös omat tilaisuutensa, mutta vieraatkaan eivät onnistuneet enää maalinteossa. Näin ollen ottelun loppulukemat kirjattiin vierailija SJK:lle 3-1.