AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 405

HIFK
4-4-2
vko.14 // 7.4.2017

Ennakko: PS Kemi-HIFK

Ennakko: PS Kemi-HIFK

Pitkä odotus päättyy lauantaina, kun PS Kemi ja HIFK avaavat Veikkausliigakautensa Rovaniemen keskuskentällä.

HIFK:n harjoituskauden ottelut sujuivat tuloksellisesti varsin vaisusti. Suomen Cupissa tie katkesi alkulohkoon ja tähtirinnat voittivat vain yhden yhdeksästä pelatusta pre-seasonin ottelustaan. Nyt HIFK on kuitenkin päässyt viimeiset kaksi viikkoa harjoittelemaan lähes kaikki pelaajat terveenä, joka on näkynyt heti joukkueharjoituksissa positiivisena muutoksena.

– Joukkue on kasassa ja pelaajat ovat terveitä. Pelaamisemme on parantunut, vaikka haluttuja tuloksia emme kevätkaudella saaneetkaan. Olen todella tyytyväinen nykyiseen vahvuuteemme. Se on näkynyt harjoituksissa ja varsinkin viimeisimmässä TPS-ottelussa, vaikka pelasimme isolla pelaajamäärällä. Olemme valmiita sarjaan. Joukkueessa on tällä hetkellä kiva kuhina, päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

PS Kemi sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa yhdeksänneksi vain yhden pisteen erolla HIFK:hon. Viime kauden kolmesta kohtaamisesta HIFK voitti kaksi ja kertaalleen joukkueet päätyivät maalittomaan 0-0-tasapeliin.

– Lähdemme pelaamaan Kemiä vastaan todella luottavaisin mielin. Joukkueen peli on kuitenkin nyt siinä kunnossa, että vaikka teemme pitkän matkan ja matkustamme vieraskentälle, niin voittoa haetaan. Pelaajien motivaatiotaso on erittäin korkealla, Muurinen vakuuttaa.

Kotijoukkue PS Kemi sai joukkueensa valmiiksi juuri ennen kauden alkua, kun mukaan liittyivät puolustaja Eduar Zea, keskikenttäpelaaja Julian Guevara ja hyökkääjä Momodou Ceesay. Harjoituskaudella ei ihanneavausta nähty kentällä kertaakaan, eli joukkueen täysi potentiaali on vielä näkemättä.


PS Kemi - HIFK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut