AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

23

(1-3)

Yleisöä 1550

PK-35 Vantaa
4-5-1
vko.15 // 13.4.2016

Ennakko: KuPS-PK-35 Vantaa

Ennakko: KuPS-PK-35 Vantaa

Kuopion Palloseura saa torstaina vastaansa innokkaan liiganousijan. Vantaalainen PK-35 saapuu vastustajaksi Veikkausliigan toisen sarjakierroksen kotiotteluun, joka alkaa Savon Sanomat Areenalla kello 18.30.

Kuopiolaisten päämääränä on parantaa omaa pelillistä tekemistään kaikilla osa-alueilla ja torstaisena tavoitteena on voittotilin avaaminen.

- Tärkeintä on se, mitä me itse tehdään. Vastustajaan ei niinkään kannata paneutua, vaan omaan tekemiseen ja omaan pelaamiseen pitää keskittyä. Meillä on paljon parannettavaa jokaisella pelin osa-alueella ja selkeästi parempaan pitää nyt pystyä kuin viime pelissä, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi lähtee Veikkausliigakauden ensimmäiseen vierasotteluun luottavaisin mielin.

– Tämä tulee varmaan ihan hyvään paikkaan. Nyt pääsemme kokeilemaan, miltä Veikkausliigan vieraspelit maistuvat, Kuqi totesi seuran verkkosivuilla.

Savon Sanomat Areenalla tullaan näkemään luja taistelu Veikkausliigan sarjapisteistä.

- Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat pelanneet omissa avausotteluissaan heikosti. En usko, että kumpikaan joukkue on tyytyväinen omiin suorituksiinsa. Parantamaan me lähdetään. Vastaan tulee todennäköisesti aggressiivinen ja vihainen PK-35, joka on ehkä tehnyt pelillisiä muutoksia, Rajamäki arvelee.

Punamustien kokoonpanosta ovat sivussa loukkaantumisista kärsivät Kim Raimi, Carlos Portela sekä nuoret Altin Ademaj, Bob Diasonama ja Reza Heidari. Njazi Kuqi sen sijaan kärsii viime ottelun ulosajosta saamaansa pelikieltoa. Kuopiolaisten riveistä puuttuvat varmuudella vakavasti loukkaantuneet Hamed Coulibaly ja Joonas Pöntinen.


KuPS-PK-35 Vantaa Savon Sanomat stadionilla torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.