Yleisöä 1749

4-5-1
vko.26 // 28.6.2016

VPS sai revanssinsa (VPS-Ilves 2-0)

Ilves voitti VPS:n Tampereella reilut kaksi viikkoa sitten, mutta nyt oli vaasalaisten revanssin aika. VPS korjasi pisteet 2-0-lukemin Andre Clennonin ja Pyry Soirin maaleilla.

Tiistai-illan ottelu oli VPS:n osalta viimeinen ennen Elisa stadionille siirtymistä ensi perjantaina.

Vepsu sai otteluun salama-alun, kun jo toisella peliminuutilla Andre Clennon pääsi esittelemään vilkuttelutuuletustaan laittamalla pallon maaliin.

Sen jälkeen Ilves otti kuskin paikan ja vei peliä puolisen tuntia rakentaen myös maalipaikkoja. VPS-maalilla Evgeni Kobozev torjui kuin muuri.

Noin 35 minuutin kohdalla Vepsu alkoi päästä taas peliin hieman mukaan. 42. peliminuutilla vaasalaiset pelasivat kauniin hyökkäyksen, joka päättyi siihen, että päivän herra ja hidalgo, Andre Clennon, keskitti takatolpalle, josta Pyry Soiri nikkasi pallon tyhjään rysään.

Toinen jakso oli tasaisempaa pallottelua, jossa Ilveksellä oli muutama hyvä paikka erikoistilanteista ja Vepsulla vastaavasti pari tonttia vastaiskuista. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty ja peli päättyi vaasalaisittain riemukkaisiin 2-0 -lukemiin.

FC Inter – VPS maanantaina 4.7. kello 18.30 Veritas stadionilla ja Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 2.7. kello 16.00. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.