HJK
4-4-2
vko.15 // 14.4.2016

RoPS ja HJK tasatahtiin maalijuhlissa (RoPS-HJK 2-2)

RoPS ja HJK järjestivät maalijuhlat Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu päättyi tasalukemiin 2-2 (2-2).

HJK otti ohjat 10. minuutilla, kun Alfredo Morelos vei vieraat johtoon. RoPSin tasoitus syntyi pelin 27. minuutilla, kun Aleksandr Kokko huudatti kotiyleisöä.

Tästä kului aikaa vain kymmenen minuuttia ja pallo oli uudemman kerran Klubin verkossa. Nyt asialla oli William Oluremi John. HJK:n toinen maali tuli pian perään, kun Morelos onnistui toistamiseen.

RoPSin seuraava ottelu on RoPS-PK-35 Vantaa Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 24.4. kello 16. HJK:n seuraava ottelu on HJK-SJK Sonera stadiumilla maanantaina 18.4. kello 18.30.

Ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.