AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-4-2

12

(0-1)

Yleisöä 488

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.15 // 16.4.2016

Ennakko: PS Kemi-IFK Mariehamn

Ennakko: PS Kemi-IFK Mariehamn

PS Kemi pelaa kauden toisenkin kotiottelunsa Rovaniemellä, jossa lauantaina vastaan asettuu IFK Mariehamn.

IFK Mariehamn hävisi kauden avauksessa HJK:n vieraana, mutta on sen jälkeen kaatanut kotonaan viime kauden huopeamitalisti RoPSin ja vieraissa hallitsevan mestarin SJK:n; molemmat lukemin 1-0. "Grönvitt"-leirissä tiedetään kuitenkin hyvin, että edellistuloset eivät paljoa paina sunnuntaina.

- Kaksi edellistä ottelua ovat olleet tuloksellisesti hyviä, mutta meidän täytyy pitää jalat maassa ja keskittyä täysin seuraavaan peliin. Otteluitten välillä ei ole paljon aikaa, IFK:n päävalmentaja Peter Lundberg muistuttu Ålands Radion haastattelussa.

PS Kemi sen sijaan kärsi tappion historiansa ensimmäisessä Veikkausliigaottelussaan viime lauantaina niin ikään SJK:lle lukemin 0-2. Joukkueen sisällä usko omaan tekemiseen on kuitenkin kova ja näyttämisen halut ovat vain nouseet entisestään. Sasa Jovovicin lähtö aiheuttanee joitakin muutoksia avaukseen, mutta onneksi esimerkiksi avausottelussa vaihdosta sisään tullut Christian Eissele on varmasti oiva korvaaja.

Viikolla takaisin treenirinkiin palannut Kalle Taimi ei ole kuitenkaan vielä sunnuntaina PS Kemin käytettävissä. Sen sijaan Paavo Jokinen palaa kokoonpanoon poskiontelontulehduksen jäljiltä.

IFK:lta sivussa on varmuudella vielä muutaman viikon sairaslistalla viettävä Albin Granlund.


PS Kemi - IFK Mariehamn Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 17.4. kello 15.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.