AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

12

(1-1)

Yleisöä 1815

RoPS
4-5-1
vko.17 // 27.4.2016

Ennakko: FC Inter-RoPS

Ennakko: FC Inter-RoPS

Rovaniemen Palloseuran liigamiehistö matkaa torstaina Turun Kupittaalle kohtaamaan kovan haasteen antavan Turun Interin. Peli Veritas Stadionilla alkaa klo 18.30.

Inter on ollut RoPS:lle paha vastus viime vuosina, napapiiriläisten pistepussi ei ole liiemmin Interin kustannuksella karttunut.

- Inter on ollut meille minun RoPS-historian pahin vastustaja, viime kaudella saimme neljästä kohtaamisesta vain yhden ainoan pisteen. Jos kaikki joukkueet olisivat tuollaisia Intereitä, niin meille tulisi äkkiä sarjasta lähtö, RoPS-luotsi Juha Malinen heitti seuran verkkosivujen mukaan.

Juuri tällä hetkellä RoPS seilaa kohtalaisessa myötätuulessa, joten pistepörssin kartuttaminen on rovaniemeläisyhdistelmällä torstainakin mielessä. Maalivahti Ricardo otti edellisessä ottelussa ison roolin ja myös keskuspuolustus toimi mallikkaasti.

- Pyrimme säilyttämään edellisen pelin nöyryyden ja tason ja samalla monipuolistamaan peliämme. Jos joskus sanotaan, että joukkue hakee tai tyytyy tasapeliin, niin nyt liikutaan lähellä sitä, Malinen totesi.


FC Inter - RoPS Veritas Stadionilla torstaina 28.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.