Yleisöä 2191

4-3-3
vko.18 // 5.5.2016

SJK:lle kauden ensimmäinen voitto (SJK-FC Inter 1-0)

SJK otti torstaina kauden ensimmäisen voittonsa Veikkausliigassa kaatamalla kotikentällään FC Interin maalein 1-0 (0-0).

Inter kärsi niukan 1-0(0-0) -tappion torstaina SJK:ta vastaan Seinäjoen Keskuskentällä pelatussa ottelussa. Ottelun ainoan maalin teki pelin 75. minuutilla kotijoukkueen Roope Riski.

Ottelun avausjakso oli tasainen ja kunnon maalintekotilanteet olivat vähissä. Vaarallisin tilanne nähtiin pelin 7. minuutilla, kun Johannes Laaksonen laukoi volleyn niukasti ohi Interin maalin oikean tolpan.

Ensimmäisellä jaksolla nousivat esiin varovainen peli ja helpot syöttövirheet, joita aiheutti mm. melko pehmeässä kunnossa ollut Seinäjoen Keskuskenttä.

Toisella jaksolla kotijoukkue SJK uskalsi pelata hieman Interiä rohkeammin ja sai painettua pelin Interin päätyyn. SJK:n ehdottomasti vaarallisin pelaaja Roope Riski pääsi hyvää paikkaan noin tunnin kohdalla, mutta ohjaus meni niukasti ohi maalin.

Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta vartti ennen loppua. Inter-puolustus ei saanut purettua helppoa palloa 16-alueella, minkä seurauksena pallo ajautui Riskille, joka laukoi sen maalin oikeaan alakulmaan.

Inter yritti päästä lopussa tasoihin vähän riskilläkin, mutta kunnon paikkoja joukkue ei pystynyt edelleenkään luomaan Mihkel Aksalun maalille. Näin viime kauden mestarijoukkue SJK:lle kauden avausvoitto Veikkausliigassa.

FC Inter - IFK Mariehamn Veritas stadionilla maanantaina 9.5. kello 18.00 ja FC Lahti – SJK Kisapuistossa maanantaina 9.5. kello 18.00. Molemmat ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.