AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 2191

FC Inter
4-3-3
vko.18 // 4.5.2016

Ennakko: SJK-FC Inter

Ennakko: SJK-FC Inter

Seinäjoen Keskuskentän avausottelu pelataan helatorstaina 5.5. kello 14.00, kun Seinäjoelle saapuu Veikkausliigan otteluun SJK:n vieraaksi FC Inter. Portit ja palvelut aukeavat Keskuskentällä kello 12.30 ja ottelu on samalla osa valtakunnallista Pihapelipäivää.

SJK pelasi viime perjantaina PK-35 Vantaata vastaan vieraissa ja sai sieltä mukaansa pisteen maalittomalla tasapelillä.

- Siitä lähdemme että haluamme kasvattaa pistetiliämme ja helpointa se on kun lähdemme parantamaan omaa peliämme. Meillä ei ole koko talven ja kevään aikana ollut oikeastaan yhtään ehjää 90-minuuttista ja se onkin meidän yksi lyhytaikainen tavoitteemme, että saamme ehjän 90-minuuttisen, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seinäjokelaisten verkkosivuilla.

Inter aloitti Veikkausliigan hyvin. Neljä ottelua sujuivat ilman tappiota, kunnes joukkue hävisi viikko sitten niukasti RoPS:lle 2-1. Tappiosta huolimatta päävalmentaja Job Dragtsma on ollut periaatteessa tyytyväinen joukkueen pelaamiseen. Ainostaan pallolliseen pelaamiseen hän toivoo lisää vaarallisuutta.

- Pallollinen pelimme ei ole tällä hetkellä tarpeeksi tehokasta. Pystymme kyllä pitämään palloa, mutta emme pysty pelaamaan sitä alueille, josta pystyisimme luomaan tilanteita. Tähän pyrimme saamaan parannusta jo huomenna, toteaa Dragtsma.

Loukkaantuneita ei ole SJK:lta tulossa tähän peliin vielä takaisin. Timo Tahvanainen on jo aloittanut kevyen harjoittelun, mutta mies ei vielä ole pelikunnossa. Sivussa on hänen lisäkseen edelleen Mehmet Hetemaj, Richie Dorman ja Emil Lidman. Abdoulaye Meite kärsii pelikieltonsa loppuun tässä ottelussa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Jukka Lehtovaara ja Oskari Qvick. Henri Lehtosen, Philip Njokun ja Pape Sow'n pelaaminen ratkeaa viimeistään torstaina.

SJK on viimeksi pelannut Seinäjoen Keskuskentällä viime kauden viimeisessä ottelussa, kun Suomen mestaruus ratkesi yli 6000 katsojan edessä. Torstain ottelu on tälle kaudelle vasta ensimmäinen tässä legendaarisessa Seinäjoen jalkapallopyhätössä. Kesäkuun jälkeen pelejä pelataan jo uudella OmaSp Stadionilla.


SJK - FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä torstaina 5.5. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.