PS Kemi
4-4-2
vko.19 // 13.5.2016

PS Kemi haki arvokkaan vierasvoiton (VPS-PS Kemi 0-1)

Liiganousija PS Kemi nousi Veikkausliigassa jo kolmanneksi arvokkaalla vierasvoitolla. VPS kaatui Billy Ionsin maalilla Vaasassa 1-0 (0-0).

Vepsu aloitti pelin hyvin ja palloa pelattiin ensimmäinen vartti lähestulkoon täysin PS Kemin kenttäpuoliskolla.

Pikkuhiljaa Kemi pääsi peliin paremmin mukaan, mutta VPS rakensi avausjaksolla parempia maalipaikkoja ja aihioita niihin. PS Kemi joutui keskittymään täysin vastaiskuihinsa. Puoliajalle siirryttiin kuitenkin pyöreissä 0-0 -lukemissa.

Toisella jaksolla Kemi otti ohjat aluksi VPS:n pallollisen pelin oltua kehnolla tasolla. Vepsun virheestä Billy Ions pääsi rokottamaan ottelun 52. peliminuutilla viimeistellen ottelun voittomaalin hyvällä laukauksella alakulmaan.

Vepsu sai otteen pelistä noin tunnin kohdalla, mutta Aatu Laatikaisen antaman mainion vapaapotkun jälkitilanteesta syntynyttä hässäkkää lähemmäs maalia ei Vepsu päässyt.

VPS-RoPS Kaarlen kentällä sunnuntaina 22.5. kello 18.30 ja PK-35 Vantaa-PS Kemi Myyrmäen jalkapallostadionilla lauantaina 21.5. kello 16. Ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.