FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
HIFK
4-4-2

01

(0-0)

Yleisöä 2511

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.20 // 20.5.2016

IFK Mariehamn jatkoi voittoputkeaan (HIFK-IFK Mariehamn 0-1)

IFK Mariehamn jatkoi voittoputkeaan (HIFK-IFK Mariehamn 0-1)

IFK Mariehamn jatkoi voittoputkeaan hakemalla 1-0-voiton HIFK:n kotiluolasta.

Ensimmäisen puoliajan alussa Pekka Sihvolalla oli loistava paikka viedä HIFK johtoon, mutta Walter Viitala IFK Mariehamnin maalilla pelasti tilanteen. Vierasjoukkueesta parhaimmat paikat osuivat jamaikalaishyökkääjä Dever Orgillille, joka pääsi kahdesti nokikkain Carljohan Erikssonin kanssa. Toisessa tilanteessa Orgill ohitti Erikssonin ja maali odotti jo tyhjänä, mutta Jani Bäckman liukui laukauksen eteen ja pelasti HIFK:n takaiskulta.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen IFK Mariehamnin Diego Assis osui heti toisen puoliajan alussa. Vastahyökkäyksen päätteeksi Assis pääsi etenemään neljän HIFK-pelaajan ympyröimänä ja lopulta Assis ohitti pienessä tilassa topparin paikalle toisella puoliajalla siirtyneen Tommi Vesalan. Assisin vasemman jalan sijoitus osui Erikssonin sormiin, mutta painui hienosti HIFK-maalin vasempaan takakulmaan.

HIFK:lla oli omat paikkansa tasoitusmaaliin ja paras niistä osui vaihdosta kentälle tulleelle Ville Salmikivelle, joka pääsi lataamaan boksista kohti maalia. IFK Mariehamnin puolustus oli kuitenkin välissä. Myös Mariehamnilla oli omat paikkansa toiseen osumaan.

Lopputulos vierasjoukkueelle 1-0.


IFK Mariehamn – KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.5. kello 18.30 ja HJK – HIFK Sonera Stadiumilla torstaina 26.5. kello 18.30. Molemmat ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.