AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 1043

Ilves
4-5-1
vko.20 // 21.5.2016

Ennakko: FC Inter-Ilves

Ennakko: FC Inter-Ilves

FC Inter saa lauantaina Veritas Stadionilla pelattavaan Veikkausliigaotteluun vieraaksi Ilveksen Tampereelta.

Interin vastustaja Ilves on aloittanut kauden ennakko-odotuksiin nähden hyvin. Joukkue on saalistanut kuudesta pelaamastaan ottelusta yhdeksän pistettä. Näillä pisteillä Jarkko Wissin valmentama joukkue on yhden pykälän Interiä sarjataulukossa ylempänä.

Inter on uinut viime otteluissa ihan rehellisesti anottuna syvällä. Joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä ottelua Veikkausliigassa. Tämän myöntää myös joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma.

- Tilanteemme ei ole hyvä, koska olemme hävinneet neljä edellistä ottelua. Tätä asiaa on turha kieltää, mutta teemme koko ajan töitä hartiavoimin, että saamme kurssin käännettyä, sanoo Dragtsma.

Ilves on pelannut kuusi sarjaottelua ja saldona on kolme voittoa sekä kolme tappiota. Viime perjantaina keltapaidat voitti kotonaan Tammelassa PK-35 Vantaan numeroin 2-0 (0-0) Tuure Siiran ja Mikael Soisalon maaleilla.

- Ottelun alku oli tosi vaikea ja PK-35 vei meitä miten tahtoi. Toisen jakson alussa pelaajamme käyttivät hyvin tilaisuutensa maalien muodossa ja joukkue kasvoi pelin aikana. Loppu oli hyvin kontrollissamme, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kotivoiton jälkeen.

Interin kokoonpanosta puuttuvat vammojen takia lauantaina Henrik Moisander, Pape Sow, Henri Lehtonen, Oskari Qvick ja Adama Tamboura.

Ilveksen kokoonpanosta ei puutu varmuudella ketään, mutta pienistä kolhuista kärsiviä pelaajia on muutamia ja ratkaisu heidän pelaamisestaan tehdään lähempänä ottelua. Päävalmentaja Wiss lähtee luottavaisena vieraspelireissulle.

- Tiukka viikko tulossa, sillä meillä on reilun viikon sisään kolme peliä. Pelaajistossamme on muutamia kysymysmerkkejä, joiden suhteen pitää vielä miettiä ratkaisuja. Meillä on ollut tässä alkukauden aikana vieraspelejä paljon ja olemme selvinneet niistä kohtalaisesti.

- Harjoituskentällä on ollut tällä viikolla energinen fiilinki, tekeminen on ollut hyvää ja pelaajien sitoutuminen erinomaista. Lähdemme voitto mielessä Turkuun lauantaina, kommentoi Wiss.


FC Inter-Ilves Veritas-stadionilla lauantaina 21.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, Ilveksen verkkosivut