AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 905

SJK
4-5-1
vko.20 // 21.5.2016

​KuPS ja SJK maalittomaan tasapeliin (KuPS-SJK 0-0)

​KuPS ja SJK maalittomaan tasapeliin (KuPS-SJK 0-0)

KuPS ja SJK pelasivat maalittoman tasapelin lauantaina Savon Sanomat Areenalla.

SJK jäi maaleitta Kuopion Savon Sanomat Areenalla, mutta tasapelipiste kelpaa mukaan. KuPS on voittanut kolme viime ottelua ja SJK ei ole koskaan aiemmin voittanut Savon sydämessä.

Yhdeksännellä minuutilla Joona Lautamaja keskitti ja Petteri Pennanen pääsi laukomaan vapaasti, mutta veto suuntautui yli maalin. SJK hallitsi avauspuoliaikaa, mutta maalipaikkoihin murtautuminen tuotti ongelmia. Johannes Laaksonen ja Tuco laukoivat muutaman kerran kauempaa, mutta vedot suuntautuivat päin Johannes Kreidlia tai sitten ne kimpoilivat KuPS-puolustajista kulmapotkuiksi. SJK:lla olikin ensimmäisellä puoliajalla useita kulmapotkuja, mutta tulosta niistä ei syntynyt.

KuPS oli lähellä onnistua kulmapotkusta 27. minuutilla. Petteri Pennanen keskitti ja Azubuike Egwuekwe puski, mutta Mihkel Aksalu sai hiukan näppejään väliin ja pallo meni rimaa hipoen yli maalin.

SJK dominoi toista puoliaikaa, mutta kunnollisiin maalipaikkoihin pääseminen oli edelleen vaikeaa. KuPS tyytyi vain puolustamaan, eikä se saanut minkäänlaista kontrolloitua hyökkäystä aikaiseksi.

Tunnin pelin kohdalla Roope Riski keskitti ja Tarmo Kink pääsi jatkamaan maalin edestä, mutta pallo viuhui ohi maalin. Jarkko Hurme pääsi kertaalleen puskemaan, mutta pusku suuntautui yli maalin. Myös Jussi Vasara pääsi laukomaan hyvästä paikasta, mutta Johannes Kreidl torjui. SJK pääsi hyvin boksiinkin asti, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

Pelin kulku muuttui reilun tunnin pelin jälkeen, kun KuPS vaihtoi Ilmari Niskasen ja Urho Nissilän kentälle. Vaihtojen jälkeen kotijoukkuekin pääsy kohtuullisiin hyökkäyksiin, mutta maalipaikkoja ei sillekään auennut.


SJK – VPS Keskuskentällä keskiviikkona 25.5. kello 18.30 ja IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Molemmat ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.