AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 4457

HJK
4-5-1
vko.21 // 29.5.2016

KuPS ja HJK jäivät ilman maaleja (KuPS-HJK 0-0)

KuPS ja HJK jäivät ilman maaleja (KuPS-HJK 0-0)

KuPS ja HJK eivät saaneet eroa toisistaan Veikkausliigan kärkipään kamppailussa. Ottelu päättyi Kuopiossa lukemiin 0-0.

Kuopion Palloseuran ja Helsingin Jalkapalloklubin välisessä kärkiottelussa tehtiin Kuopion jalkapallostadionin uusi yleisöennätys. Jännittävä kärkipeli veti Savon Sanomat Areenan katsomoihin 4457 katsojaa.

Stadionin voimassaollut yleisöennätys oli 4416, johon yllettiin 3.7.2005 pelatussa jalkapallostadionin vihkiäisottelussa KuPS-Haka. Avajaisottelu päättyi tuolloin maalittomana ja näin tapahtui sunnuntainakin. Tasapeli oli osuva lopputulos tasaiselle kärkiväännölle.

Kuopiolaiset jatkoivat vahvaa menoaan myös HJK:ta vastaan. KuPS-joukkue pelasi jo kuudennen peräkkäisen tappiottoman liigaottelunsa ja oma maaliverkko pysyi puhtaana samoin kuudennen kerran peräkkäin. Maaliton lopputulos tiesi sitä, että KuPS ja HJK pelasivat molemmat tappiottoman toukokuun.

Kuopiolaisten parhain maalintekomahdollisuus nähtiin heti alussa, jolloin hyökkääjä Gbolahan Salami pääsi yrittämään läpiajosta. Laukaus meni kuitenkin maalin ohitse.

Yksi piste maistui joka tapauksessa hyvältä kotijoukkueen keskuudessa.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla torstaina 9.6. kello 18.30 ja VPS-HJK Kaarlen kentällä torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.