AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

22

(2-0)

Yleisöä 1103

VPS
4-4-2
vko.21 // 28.5.2016

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

IFK Mariehamn isännöi sunnuntaina Wiklöf Holding Arenalla Vaasan Palloseuraa

IFK Mariehamn on sarjassa toisena. Yhdestätoista ottelustaan se on voittanut seitsemän, pelannut tasan kahdesti ja hävinnyt kahdesti. Se on kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta HJK:sta ja seitsemän pistettä edellä kolmantena majailevaa KuPSia.

– Tulokset ovat jollain tavalla yllättäneet, mutta toisaalta eivät. Kausi on vielä nuori ja he ovat aloittaneet tuloksellisesti hyvin, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi sunnuntain vastustajaa seuransa verkkosivuilla.

– Hyviin otteisiin on varmasti vaikuttanut se, että he ovat pystyneet paljolti samalla vakiokokoonpanolla pelejä, Vuorinen jatkaa.

Kymmenen pistettä tähän mennessä saalistaneen Vepsun kokoonpanossa on kysymysmerkkejä. Sairastupa on tyhjentynyt aiempaan verrattuna, mikä aiheuttaa onneksi enemmänkin positiivisia kysymysmerkkejä.

– Ensimmäistä kertaa tällä kaudella päätämme vasta pelipäivänä kokoonpanon. Sen enempää asiaa kommentoimatta, on meillä vielä muutama kysymysmerkki sen suhteen ilmoilla, Vuorinen sanoo.

IFK Mariehamnin riveistä ovat sivussa Jamaikan maajoukkueen riveissä Copa Americaan valmistutuva Dever Orgill sekä edelleen reisivammaansa poteva Albin Granlund.


IFK Mariehamn-VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.