AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

21

(0-0)

Yleisöä 2016

FC Inter
4-3-3
vko.24 // 18.6.2016

Ennakko: KuPS-FC Inter

Ennakko: KuPS-FC Inter

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntai-iltana perinteikkäällä Väinölänniemen stadionilla, kun vieraaksi saapuu FC Inter.

Vänärillä pelataan pitkästä aikaa Veikkausliigan jalkapalloa. Edellinen liigapeli pelattiin 13. kesäkuuta 2009, jolloin KuPS ja MyPa olivat vastakkain. Sunnuntainen Inter-ottelu jää perinteikkään stadionin viimeiseksi liigapeliksi tällä erää.

Kuopiolaisten cup-taival päättyi keskiviikkona HJK:n käsittelyssä. Joukkue haluaa hyvittää pettymyksen sunnuntaina kotivoitolla. Viimeistelyharjoitukset vedetään lauantaina ja sunnuntain kotipeliin saavutaan taistelutahtoa täynnä.

- Cupin jälkeen kaikki keskittyminen on Veikkausliigassa. Interillä on tapahtunut paljon muutoksia niin valmennuspuolella kuin pelaajistossa, pari uutta pelaajaa on tullut joukkueeseen. Ensimmäiseen Turussa pelattuun Inter-peliin nähden on tullut muutoksia. Jokaisesta pelistä me lähdemme hakemaan täyttä kolmen pisteen pottia ja terveystilanteemme on hyvä, päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Inter pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Joukkueella on alla henkisesti tärkeä kotivoitto HIFK:sta ja hyvin onnistunut harjoitusviikko. Tämä miellyttää myös joukkueen valmentajaa Jami Walleniusta.

- HIFK-voitto oli tärkeä. Olemme tehneet hyvin töitä päivittäin ja saimme siitä vihdoin palkinnon. Meillä on takana nyt myös hyvä treeniviikko, joten hyvillä mielen voimme matkustaa Kuopioon, sanoo Wallenius.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella vammojen takia Oskari Qvick, Henrik Moisander, Henri Lehtonen, Adama Tamboura, Guy Gnabouyou ja Pape Sow. Pelikieltoja joukkueella ei tällä hetkellä ole.


KuPS - FC Inter Väinölänniemellä sunnuntaina 19.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPSin verkkosivut, FC Interin verkkosivut